''Σούσουρο'' με τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα - Η αποκάλυψη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα της Ελίνας Παπίλα, καθώς οι δημοσιογράφοι είχαν αντιληφθεί, ότι είχε γίνει προσπάθεια από τον ΑΝΤ1 να φυγαδεύσουν την παρουσιάστρια, όσο εκείνη έκανε πρόβες για τη νέα της εκπομπή.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε λοιπόν την Τρίτη 14/3 από το κανάλι (δείτε την αναλυτικά εδώ) και έτσι πλέον και η ίδια η Παπίλα μπορεί να κάνει τα πρώτα της σχόλια για τη νέα της εκπομπή με τίτλο ''Είμαστε μαζί''.

Μέσα μάλιστα από το επίσημο κανάλι του ΑΝΤ1 στο youtube κυκλοφόρησε ένα backstage video με την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις από το πλατό (μαζί με την ομάδα της) λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.

Tα πρώτα πλάνα από νέο πλατό της Ελίνας Παπίλα

«Ερχόμαστε τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1, Είμαστε μαζί και θα θέλαμε πάρα πολύ να είστε και εσείς μαζί μας», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Παπίλα μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα της εκπομπή

Η Παπίλα, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 16/3 παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, εξηγώντας ποια είναι τα συναισθήματά της για το νέο αυτό εγχείρημα και πώς θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που μπορεί να υπάρχει απέναντί της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη για αυτήν την συνεργασία. Αυτό που θα βγει στον αέρα θεωρώ ότι θα σας εκπλήξει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχω πολύ άγχος. Δεν θα μπω ακόμη στη διαδικασία να δω τα νούμερα τις πρώτες ημέρες. Θα ήθελα να μείνω στο συννεφάκι μου για λίγο ακόμα. Θέλω να το χαρώ και να το απολαύσω. Είναι αυτό που κρίνει τη δουλειά αλλά δεν είναι της παρούσης».

«Αυτό που θα παρουσιάσουμε είναι αυτό το παρεΐστικο που έχουμε και στο σπίτι», κατέληξε λέγοντας πως πιστεύει στο "μάτι" γενικότερα