My style rocks: «Γιατί τα φοράς αυτά έξω;» - Το πικρόχολο σχόλιο της Εmilia Vodos στην νέα παίκτρια

''Άστραψε και βρόντηξε''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Γιατί τα φοράς αυτά έξω;» - Το πικρόχολο σχόλιο της Εmilia Vodos στην νέα παίκτρια

Την Παρασκευή 17/3 μια νέα παίκτρια μπήκε στο My style rocks με την Ειρήνη Καζάκη να κάνει την είσοδο της από τη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι μόδας, που γυρίζεται στην Αθήνα με την ίδια να δείχνει τις προτάσεις της σχετικά με τα αγαπημένα της look.

Ανάμεσα λοιπόν στα σχόλια, που δέχτηκε η Ειρήνη μεγάλο ενδιαφέρον είχαν αυτά, που της έκανε η Emilia Vodos, τα οποία απασχόλησαν σε ένα βαθμό μιας και ήταν αυστηρά δεδομένου, ότι η παίκτρια μόλις είχε μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ την ενόχληση του Σκουλού με τη Vodos).

Το έντονο σχόλιο της Emilia στην Ειρήνη στο My style rocks

«Ειρήνη, καλώς ήρθες! Έχεις ένα πολύ ωραίο vibe, με έκανες και γέλασα, από εκεί και πέρα όμως δεν καταλαβαίνω, Ειρήνη μου, τι συμβαίνει. Αυτό το έφτιαξες για να μας φτιάξεις τι διάθεση; Το έφτιαξες γιατί τα φοράς αυτά έξω;», είπε αρχικά η Αιμιλία Vodos.

«Όχι, δεν τα έβαλα για να σας φτιάξω τη διάθεση. Δεν είχα τέτοιο σκοπό, επίτηδες. Είναι ένα look που φοράω στην καθημερινότητα μου γιατί μου είναι πολύ εύκολο», απάντησε η Ειρήνη Καζάκη με την Emilia να συνεχίζει:΅«Έτσι ακριβώς τα φορά; Ποιο κομμάτι… δεν με χάλασε να σου πω. Με χαλάνε όλα βασικά! Με χαλάνε όλα! Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σε αυτό το look. Εκτός του ότι κάπια πράγματα πάνω σου είναι πολύ παλιομοδίτικα, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω».

«Έχω πάθει ένα σοκ! Κοίτα, το μόνο που ίσως μου αρέσει πάνω σου είναι αυτά που φοράς εδώ αλλά δεν ξέρω. Περιμένω πως και πω να δω τι θα φορέσεις στα επόμενα επεισόδια, πραγματικά», συνέχισε η Ειρήνη.

Η ανατριχιαστική στιγμή που η Καραβάτου ανακοινώνει τις εξελίξεις για την Ευδοκία Τσαγκλή

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε μια νέα παίκτρια να μπαίνει στο My style rocks με την Ευδοκία Τσαγκλή να συστήνεται τόσο στους κριτές, όσο και στις συμπαίκτριες της (δείτε εδώ την πρώτη αυστηρή κριτική, που δέχτηκε).

Στη συνέχεια με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε, πως η νεαρή κοπέλα ήταν μία από τους πολλούς επιβάτες του μοιραίου τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την ίδια να φέρει σοβαρά τραύματα και στη συνέχεια να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Όπως είναι λοιπόν εύκολα αντιληπτό καταλαβαίνουμε, πως τα πρώτα γυρίσματα η Τσαγκλή τα έκανε πριν το ταξίδι της και έτσι την Παρασκευή 17/3 η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την ανακοίνωση της σχετικά με το τι θα συμβεί με την παίκτρια, αφού τα επεισόδια είναι λίγο πιο πίσω από την επικαιρότητα.

Η παραγωγή λοιπόν δίνει όσο χρόνο χρειαστεί η Ευδοκία για να αναρρώσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Για το λόγο αυτό στη θέση της μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει μπήκε η Βασιλική Λιγνού, η οποία ήταν η τελευταία παίκτρια, που είχε αποχωρήσει.