Το έχει πάρει πατριωτικά η Ιωάννα Τούνη - Ιδρωμένη στο γυμναστήριο μαζί με το γιο της

Το δημόσιο ευχαριστώ της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το πρώτο της αεροπορικό ταξίδι με το μωρό της, καθώς έφυγε από την Αθήνα, όπου μένει πια και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη, που διατηρεί την επιχείρηση της και το σπίτι της.

Αφού λοιπόν η influencer - επιχειρηματίας ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα, καθώς θέλει να μεγαλώνει το μωρό στην ίδια πόλη, που ζει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Την Παρασκευή 17/3 μέσα από ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε η Τούνη στο instagram μας έδειξε, το πόσο πολύ έχει πάρει στα σοβαρά το κομμάτι του γυμναστηρίου, αφού πόζαρε από τον καθρέφτη του γυμναστηρίου μαζί με το μωρό της (δείτε εδώ το λόγο, που Τούνη και Αλεξάνδρου έβγαλαν διαβατήριο στο μωράκι τους).

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με το γιο της από το γυμναστήριο

«Γυμναστήριο με το κολλητάρι μου! Εντάξει, ήταν πολύ ήρεμο σήμερα και την βγάλαμε την προπόνησή μας», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη, ενώ ευχαρίστησε τον γιο της που ήταν ήσυχος, κατά τη διάρκεια της προπόνησής της: «Ευχαριστώ, είσαι πολύ καλό μωρό, μερικές μέρες», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Έτσι ήταν το σώμα της Τούνη 1,5 μήνα μετά τη γέννα

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», είπε η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την πρώτη της βόλτα με το μωρό και το Δημήτρη στα μαγαζιά).

Παρά το γεγονός λοιπόν, που η Ιωάννα δηλώνει ότι δεν νιώθει ακόμη άνετα με το σώμα της, μέσα από ένα νέο story, που έκανε το Σάββατο 25/2 στο instagram έδειξε σε τι φάση είναι 1,5 μήνα από τη γέννα, ποζάροντας στον καθρέφτη με μαύρα εσώρουχα.

Ιωάννα Τούνη - Σώμα