Ασταμάτητη λίγο πριν φέρει την κόρη της στον κόσμο - Η γυμναστική που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου

Με φαρδιά ρούχα στο γυμναστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
imaleskou - instagram
imaleskou - instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζει μια ιδιαίτερη αλλά σίγουρα πρωτότυπη φάση στη ζωή της, καθώς παράλληλα με όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της εγκυμοσύνης, έχει να διαχειριστεί και όλες τις ετοιμασίες του γάμου της (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το φόρεμα, που θα φορέσει).

Όσο η παρουσιάστρια κάνει λοιπόν τις ετοιμασίες για το μωρό και για την πιο σημαντική ημέρα της ζωή της δε σταματάει με τίποτα να κάνει την καθημερινή της γυμναστική, κάτι που την ευχαριστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το είδος της γυμναστικής, που βλέπουμε να προτιμάει αυτήν την περίοδο είναι το pilates και έτσι μέσα από το instagram δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση, με την ίδια να αθλείται λίγο πριν γίνει μανούλα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το είδος της γυμναστικής που κάνει στην εγκυμοσύνη της

Στο πιλάτες χρησιμοποιούμε ονόματα όπως, «πύργος», «καρέκλα» (που εγώ τη λέω θρόνο), «κρεβάτι», «στρώματα», «παπουτσάκια» (για να μη γλιστράμε), «δαχτυλίδια» (τα γνωστά rings) και άλλα τέτοια ωραία… Ε πώς να μη νιώθεις «βασίλισσα». (Αγνοήστε την περιβολή μου… άλλωστε τα «βασιλικά» φορέματα δε μου χωράνε πια!

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 11/3 η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιας και επιβεβαίωσε τον πολιτικό της γάμο με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο όνομα που σκέφτονται να δώσουν στην κόρη τους. Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ιωάννα ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει με κάποια εκπομπή.

«Είμαι πολύ ήρεμη, ,μετράω αντίστροφα κι έχω φτάσει στην τελική ευθεία! Με το καλό να έρθει το μωράκι.

Δεν κρύβω πότε θα παντρευτώ αλλά γενικά είμαι πολύ διακριτική στην προσωπική μου ζωή και επειδή είναι και μια ιδιάζουσα συνθήκη και λόγω του μωρού, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να επικοινωνήσω για αυτό το κράτησα πιο ήπιο και ήσυχο. Θα δρομολογηθεί άμεσα. Είναι κάτι που θα γίνει για εμάς, σε πολύ στενό κύκλο και όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι θα έρθει και ο θρησκευτικός. Ο γάμος τώρα θα είναι πολιτικός.

Η εγκυμοσύνη κυλάει καλά, εντάξει με ό,τι συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη προφανώς αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται για να είναι καλά όλο το σύστημα.

Δεν είναι ακόμη όλα έτοιμα για το παιδικό δωμάτιο, αλλά είναι όλα δρομολογημένα και η αλήθεια είναι πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό του παιδικού δωματίου και όλης αυτής της νέας ζωής που ξεκινάει και για το ζευγάρι φυσικά με τον ερχομό του μωρού κι είναι ένας νέος κόσμος.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό μας, που είναι πιο συναισθηματικός ο λόγος, αλλά έχω πει πως όταν έρθει με το καλό, να τη δούμε και μετά να αποφασίσουμε πως θα την πούμε.

Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου γιατί γενικά στη ζωή μας όλα είναι πιο γήινα και ομαλά. Δεν ονειρευόμουν κάτι, θα σου είμαι ειλικρινής, ούτε προτάσεις γάμου! Ονειρευόμουν απλά να έχω μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει. Και μακάρι να συνεχίσει έτσι να είναι η ζωή μου και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό», είπε η Ιωάννα για τον γάμο της με τον αγαπημένο αλλά και τον ερχομό του παιδιού τους.

Αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, τόνισε: «Δεν είμαι σε φάση να σκεφτώ και να προγραμματίσω πως θα γίνει η τηλεοπτική μου επιστροφή αλλά σίγουρα όμως θέλω να επιστρέψω. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Προτεραιότητα μου όμως τώρα είναι η οικογένειά μου και το μωράκι μας!» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.