Πέθανε πολύ αγαπημένος ηθοποιός από το John Wick

Θλίψη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
johnwickmovie - instagram
johnwickmovie - instagram

Λίγο μετά τη θλιβερή είδηση για το θάνατο πολύ γνωστού μοντέλου (δείτε εδώ αναλυτικά) την Παρασκευή 17/3 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή ηθοποιός από την ταινία του John Wick.

Πιο αναλυτικά, έφυγε από τη ζωή ο Λανς Ρέντικ σε ηλικία 60 ετών, ο οποίος είχε παίξει στο “The Wire” του HBO και στις ταινίες “John Wick”. Να τονίσουμε, πως δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά πηγές της αστυνομίας ενημέρωσαν το TMZ ότι φαίνεται να είναι “φυσικός θάνατος”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πτώμα του ηθοποιού ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στο Studio City της Καλιφόρνιας το πρωί της Παρασκευής.

Πέθανε ο Λανς Ρέντικ

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Πριν από τη δουλειά του στο "Wick", ο Λανς ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Cedrick Daniels στην επιτυχημένη σειρά του HBO, «The Wire», με τον χαρακτήρα του να εμφανίζεται και στις πέντε σεζόν. Ο Ρέντικ είχε επίσης επαναλαμβανόμενους ρόλους σε ένα σωρό δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των "Fringe", "Bosch", "Oz" και "Lost".

Εκτός από την επιτυχία του στην τηλεόραση, ο Ρέντικ έπαιξε και στη μεγάλη οθόνη εκτός της σειράς "Wick", με συμμετοχές σε ταινίες όπως "Angel Has Fallen" και "Godzilla Vs. Kong". Ο Ρέντικ ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βαλτιμόρη, απέκτησε πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ και πήρε το MFA του από το Yale. Ήταν 60 ετών.