Με μαύρο ολόσωμη φόρμα τα "έσπασε" στα μπουζούκια η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Φωτογραφίες

Στιγμές ευτυχίας την ημέρα των γενεθλίων της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/paliospirou.joanna
Instagram/paliospirou.joanna

Τα γενέθλια της είχε στις 7/3 η Ιωάννα Παλιοσπύρου και το γιόρτασε μαζί με τις κολλητές της σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο. Από την βραδιά μάλιστα, δεν έλειψε και η τούρτα έκπληξη που της εμφάνισαν οι φίλες της αλλά και το σβήσιμο των κεριών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και φωτογραφίες από την όμορφη νύχτα που πέρασε, έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν.

Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα γενέθλια της, επέλεξε να φορέσει μαύρη ολόσωμη φόρμα που είναι must, την οποία συνδύασε με jean jacket.

«Γενεθλιακια, Στις 7/3..! Δηλώνω ψαράκι-καρχαρινι. Το χειρότερο με όσα έχουν γίνει είναι πως, πλέον, η ηλικία μου είναι καταγεγραμμένη στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να μετράω αντίστροφα!
Σας ευχαριστώ ολους για τις γλυκές ευχές σας. Πραγματικά νιώθω ευγνώμων που έσβησα άλλη μια τούρτα γενεθλίων! Ανυπομονώ για ο,τι έχει να μου φέρει η ζωή!
Υγ: Χρόνια πολλά και στο διδυμάκι μου, τον αδερφό μου! ‼️», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram (δείτε εδώ τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή).

Συγκλονίζουν τα βίντεο με το πως φτιάχνονται οι μάσκες της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι μια γυναίκα είδωλο για τον γυναικείο πληθυσμό, με τα όσα έχει περάσει και στέκεται στα πόδια της χωρίς να διστάζει να παλέψει σε καθημερινή βάση και να μας δείξει τις σημαίνει θέληση και υπομονή.

Για άλλη μια φορά έδειξε την ψυχική δύναμη που έχει και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στον πορσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας αυτή την φορά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται οι ειδικές μάσκες για το πρόσωπο της.

Πλέον η podcaster, που είχε καλεσμένη της Έλενα Κρεμλίδου πριν από λίγο καιρό και την σόκαρε με τα όσα της αποκάλυψε (δείτε εδώ τι είπε), έχει περάσει τον μεγάλο κίνδυνο και τις επίπονες διαδικασίες και απολαμβάνει την κάθε της ημέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της αλλά λύνει και απορίες που ενδεχομένως έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Αυτή τη φορά ανέβασε βίντεο με την διαδικασία που δημιουργούν την ειδική μάσκα για το πρόσωπό της.