Είναι επίσημο πλέον - Η ημερομηνία που θα βαφτίσει την κόρη της η Νικολέττας Ράλλη

Η ανάρτηση με την επιβεβαίωση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μετά την ευχάριστη ανακοίνωση για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Νικολέττας Ράλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ) η παρουσιάστρια έκανε γνωστή και την μερωμηνία την βάφτισης της πρωτότοκης κόρης της.

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει συχνά πυκνά Q & A στο Instagram και απαντά σε οτιδήποτε την ρωτήσουν, είτε έχει σχέση με την μητρότητα, είτε σε σχέση με την οικογένεια και τον σύζυγο της. Αυτή την φορά, οι διαδικτυακοί της φίλου δεν κρατήθηκαν και την ρώτησαν για το όνομα που θέλουν να δώσουν στην κόρης τους και το πότε θα γίνει η βάφτιση.

Μέσα στην απάντηση για την βάφτιση, ανακοίνωσε επίσημα και την πνευματική μητέρα του παιδιού της. Ποια θα είναι;

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την βάφτιση της κόρης της

Έτσι λοιπόν, η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε: «Ιδανικά τέλος της Άνοιξης ή αρχές Ιουνίου».

Συγκεκριμένα, τη Σοφία θα βαφτίσει η φίλη της Νικολέττας Ράλλη, Βίβιαν Ρουβέλα.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την βάφτιση της κόρης της

Το ονειρικό δωμάτιο που έχει φτιάξει το ζευγάρι για την κορούλα τους, Σόφη

Η Νικολέτα Ράλλη απολαμβάνει τόσο πολύ την περίοδο αυτή της μητρότητας κάτι που φαίνεται συνεχώς από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ασφαλώς και συνεχίζει το ρόλο που έχει αναλάβει στα τηλεοπτικά, όμως το βάρος και η προσοχή της είναι επικεντρωμένα στο μωράκι της.

Ζει την κάθε στιγμή της μπέμπας σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία, αφού και τις πιο απλές συνήθειες τις ποστάρει. Σίγουρα όμως το παιδικό δωμάτιο είναι κάτι που αφορά κάθε μανούλα και έτσι η Νικολέτα μοιράζεται ιδέες.

Έχει φτιάξει έναν παραμυθένιο χώρο για την κόρη της, που θα άρμοζε σε μια μικρή πριγκίπισσα. Όπως βλέπουμε σε πολλές φωτογραφίες επικρατεί το ροζ και το χρυσό και κατά τα άλλα τα πιο γήινα χρώματα. Το χαλάκι που έχει επιλέξει είναι επίσης φανταστικό, καθώς εκεί μπορεί να παίζει το μωρό με απόλυτη ασφάλεια.

Η κούνια του μωρού της Νικολέτας Ράλλη

Το δωμάτιο του μωρού της Νικολέτας Ράλλη