«Θα βγει το παιδί μου και θα μου πει "Ήμαρτον πια"» - "Σούσουρο" με την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου πριν γεννήσει

Οι λιγούρες δεν έχουν τέλος για την εγκυμονούσα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και από τη στιγμή που το έμαθε πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, καθώς είναι κάτι τόσο πρωτόγνωρο και για τους δύο, αλλά παράλληλα τους προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Η μέλλουσα μαμά, λοιπόν, μπορεί να απέχει από την τηλεόραση για να μπορεί να ξεκουράζεται και να προσέχει όσο μεγαλώνει το μωρό της στην κοιλιά της, αλλά παρατηρεί πως της γεννιούνται διάφορες ανάγκες και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι λιγούρες.

Τι λιγουρέυεται η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν γεννήσει

Η ίδια, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 17/3, επιθυμεί να τρώει συνεχώς κολοκύθι και γι' αυτό μπήκε στην κουζίνα και αποφάσισε για άλλη μία φορά να φτιάξει κάποιο φαγητό που θα περιέχει αυτό το συστατικό. Όμως θεωρεί πως το γεγονός πως τρώει τόσο πολύ μόνο κολοκυθάκια, θα "τσαντίσει" την κόρη της, η οποία πιστεύει πως μόλις γεννηθεί θα βρει τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκειά της (δείτε εδώ ποιο είναι το όνομα που θα της δώσει).

«Κολοκυθόπιτα και Άγιος ο Θεός. Θα βγει το παιδί μου και θα μου πει: «Ήμαρτον πια μπουχτίσαμε το κολοκύθι», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μαλέσκου εγκυμοσύνη

Η γυμναστική που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Όσο η παρουσιάστρια κάνει λοιπόν τις ετοιμασίες για το μωρό και για την πιο σημαντική ημέρα της ζωή της δε σταματάει με τίποτα να κάνει την καθημερινή της γυμναστική, κάτι που την ευχαριστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το είδος της γυμναστικής, που βλέπουμε να προτιμάει αυτήν την περίοδο είναι το pilates και έτσι μέσα από το instagram δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση, με την ίδια να αθλείται λίγο πριν γίνει μανούλα.

«Στο πιλάτες χρησιμοποιούμε ονόματα όπως, «πύργος», «καρέκλα» (που εγώ τη λέω θρόνο), «κρεβάτι», «στρώματα», «παπουτσάκια» (για να μη γλιστράμε), «δαχτυλίδια» (τα γνωστά rings) και άλλα τέτοια ωραία… Ε πώς να μη νιώθεις «βασίλισσα». (Αγνοήστε την περιβολή μου… άλλωστε τα «βασιλικά» φορέματα δε μου χωράνε πια!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.