Πατέρας για πρώτη φορά ο Στέλιος Λεγάκης - Η φωτογραφία με την μπέμπα

Η ανάρτηση στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η περασμένη Πέμπτη (16/3) είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Στέλιο Λεγάκη και την αγαπημένη του σύντροφο, Ειριάνα, διότι ήρθε στον κόσμο η πρωτότοκη κόρη τους. Πριν από λίγες μόνο ώρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο γνωστό τραγουδιστής, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι με την σύντροφο του είναι μαζί μόλις λίγους μήνες (δείτε εδώ τα λόγια του) ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης του.

Η ανάρτηση του Στέλιου Λεγάκη για την γέννηση της κόρης του

«Επιτέλους ήρθες στη ζωή μας», έγραψε στο instagram ο Στέλιος Λεγάκης στην πρώτη ανάρτηση με την κόρη του η οποία γεννήθηκε στις 16/3.

Η ανάρτηση του Στέλιου Λεγάκη για την κόρη του

Λίγα λόγιαγια τον Στέλιο Λεγάκη

Ο Στέλιος Λεγάκης (Αθήνα,7 Οκτωβρίου 1997) είναι Έλληνας τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης που το 2012, σε ηλικία 14 ετών, βγήκε νικητής στο talent show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Ο Στέλιος Λεγάκης πριν καν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο talent show του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 4, για το τραγούδι. Γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1997. Ξεκίνησε να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα ερασιτεχνικά στην πρώτη γυμνασίου χωρίς καμία βοήθεια.

Στις αρχές του 2012 πήρε μέρος στο πρώτο casting του Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου προκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στα επόμενα casting από την κριτική επιτροπή του 'Ελλάδα 'Εχεις Ταλέντο' και όπου τελικά ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή του γνωστού talent show.

Το πρώτο του τραγούδι "Σαν Μαχαίρι" κυκλοφόρησε το 2013 σε μουσική του ίδιου, και σε στίχους από τον ίδιο και τη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Τα τραγούδια του:

  • 2013: Σαν Μαχαίρι
    Αυτή η Πόλη
  • 2014: Καρδιές Από Αστέρια
    Μόνο Εσένα Η Τίποτα
  • 2015 :Σε Ξέχασα
    Σου Ξεδιπλώνω Την Ψυχή Μου
  • 2016: Είπες
    Δύσκολες Αγάπες
    Κράταμε
    Σταθμός Ξεχασμένος
    Και Πάλι Μόνος Μου
  • 2017: Αμέτρητες Φορές
  • 2018 : Είναι Δύσκολο
  • 2019: Περασμένα Ξεχασμένα
    Βρες Τον Δρόμο
  • 2021: Ποιος