Survivor All Star: «Η Ελευθερία ακόμα ενδιαφέρεται...» - Νέα αποκάλυψη από τον Χριστίνα Κεφαλά για την Ελευθερίου & τον Πρίαμο

«Ο Μαρτίκας είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Η Ελευθερία ακόμα ενδιαφέρεται...» - Νέα αποκάλυψη από τον Χριστίνα Κεφαλά για την Ελευθερίου & τον Πρίαμο

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε ως καλεσμένη η Χριστίνα Κεφαλά, μία από τις παίκτριες του Survivor All Star, η οποία δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στο παιχνίδι, καθώς έφυγε λίγο μετά αφού μπήκε, χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η ίδια, λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει σε όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και διέρρευσε πως υπάρχει και νέο ζευγάρι μέσα σε αυτό (δείτε εδώ όλη την αλήθεια). Έτσι, λοιπόν, απάντησε και για την αποχώρησή της και τον λόγο που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, αλλά και για το "καυτό" θέμα που δεν είναι άλλο πέρα από την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά για την Ελευθερίου & τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Μπήκαμε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη. Η Ελευθερία όσο να ‘ναι φαίνεται λίγο παραπάνω, ο κόσμος την αγαπάει, τη συμπαθεί, δεν τη συμπαθεί, έχει κοινό. Όσο περισσότερο φαίνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και παίζεις περισσότερο στο μοντάζ, τόσο περισσότερο αποκτάς και κοινό», σχολιάζει η Χριστίνα Κεφαλά.

«Ψηφίστηκα αγωνιστικά, γιατί δεν ήμουν καλή, δεκτό. Σίγουρα όμως όταν είσαι σε μία υποομάδα και ανταλλάσσεις κουβέντες, είναι λογικό να ψηφίσεις κάποιον από άλλη υποομάδα», αναφέρει στη συνέχεια.

«Θεωρώ ότι η Ελευθερία ενδιαφερόταν πολύ για τον Μάριο και ακόμα ενδιαφέρεται. Εγώ, μετά το περιστατικό με την Καρολίνα, της είπα να μην στεναχωριέται και ότι οι άντρες έρχονται και φεύγουν. Της λέω: για σένα και μόνο, μείνε μακριά. Όμως, δεν άντεξε», περιγράφει η Χριστίνα Κεφαλά για το ειδύλλιο Ελευθερίας – Μάριου Πρίαμου.

«Δεν αξίζει να κυνηγάς έναν άντρα, να σε βλέπει και ο κόσμος, η οικογένειά σου. Της το είχε πει και η Ευρυδίκη. Εγώ έβλεπα έναν Μάριο πολύ απόμακρο. Το αν της έχει κάνει κακό στην εικόνα της θα φανεί. Από ‘κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να καψουρευτεί, να ζήσει τρελά, να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του», προσθέτει.

«Είναι όντως τόσο απάνθρωπο το Survivor όπως είπε και ο Σχίζας. Όμως, ο Μαρτίκας δεν είναι δαιμόνιος. Θέλω να το πω αυτό. Είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στο Survivor All Star», τονίζει σε άλλο σημείο η Χριστίνα Κεφαλά.