Survivor All Star: Είναι μαζί από την 5η εβδομάδα - Νέα "βόμβα" στον Άγιο Δομίνικο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Είναι μαζί από την 5η εβδομάδα - Νέα

Από τη στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα ήρθαν κοντά στο Survivor All Star και μάλιστα το φιλί τους έπαιξε μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, ήταν σαν να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Όταν όμως μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η πρώην του Κύπριου στο παιχνίδι, εκεί ήταν που δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος "ντόρος" και τα περισσότερα προβλήματα, αφού η σχέση τους οδήγησε και τον Στάθη Σχίζα σε οικειοθελή αποχώρηση.

Η τραγουδίστρια και ο Ιωαννίδης φαίνεται πως ήρθαν ξανά κοντά, γι' αυτό και εκείνος είχε τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της και την ώθησε να κάνει πράγματα εναντίον του συμπαίκτη της, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 17/3, οι δυο τους πια δεν έχουν καμία σχέση και δεν θέλουν ούτε να μιλάνε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα και οι συναντήσεις τους στη ζούγκλα να έχουν τελειώσει (δείτε εδώ τι απάντησε η Σοφιάνα Αβραμάκη για την σχέση της με τον Πρίαμο).

Νέο ζευγάρι στο Survivor All Star

Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, το γεγονός πως φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ένα άλλο ειδύλλιο πίσω από τις κάμερες και δύο πρόσωπα, τα οποία δεν γνωρίζουμε εάν είναι από την ίδια ομάδα ή όχι, έχουν έρθει πολύ κοντά και όλα δείχνουν πως είναι μαζί είτε από την 4η είτε από την 5η εβδομάδα που το ριάλιτι βγήκε στον αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, η παραγωγή έχει επιλέξει να μην εκθέσει τους δύο παίκτες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Παίκτρια χτύπησε τον Μάριο Πρίαμο!

Τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ξεφύγει για τα καλά φέτος στο Survivor! Ποιος να το περίμενε πως στην εκδοχή του All Star, που όλοι οι παίκτες έχουν υπάρξει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, θα γινόντουσαν τέτοια πράγματα; Ήδη κάποια περιστατικά που έχουμε δει μπροστά στις κάμερες είναι πολύ τραβηγμένα. Αναρωτιέστε κι εσείς τι μπορεί να γίνεται πίσω από αυτές;

Την απορία την δική σας και την δική μας την έλυσε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης αυτού, Κώστας Παπαδόπουλος, που με όσα ανέφερε στην εκπομπή Γεια σου, επιβεβαίωσε τα... χειρότερα που έχουμε στο μυαλό μας!

Όταν ο πρώην παίκτης ρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπή για το τι συνέβη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι που έχει γίνει. Έχει γίνει ένας πολύ δυνατός καβγάς. Έχω δει και χειροδικία επάνω στον Μάριο από γυναίκα. Δεν μπορώ να αναφερθώ τόσο πολύ. Είναι πάρα πολύ έντονες οι στιγμές.

Η Ελευθερία αντέδρασε πάρα πολύ. Για αυτό όταν κάποιος είπε ότι είστε στο δάσος και φιλιέστε, εγώ δεν το πίστεψα αυτό. Άλλο να συναντιούνται κι άλλο να φιλιούνται».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ωστόσο, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα με τον ίδιο να συμφωνεί.