«Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου...» - Η Σοφιάνα Αβραμάκη "έσπασε" τη σιωπή της για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου...» - Η Σοφιάνα Αβραμάκη

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, μπορεί να μην εντάχθηκε στο δυναμικό του Survivor All Star αυτή τη φορά, όμως το όνομα της δεν έμεινε έξω από αυτό, καθώς όταν ξέσπασε στο "σκάνδαλο" με το φιλί του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και την απιστία του πρώτου στην Ελευθερία Ελευθερίου, βγήκε στη φόρα άλλο ένα πρόσωπο που έχει συνευρεθεί με τον Κύπριο και αυτό είναι το δικό της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι εκείνη που το αποκάλυψε έμμεσα, αφού την ώρα που το ανέφερε έβαλαν "μπιπ" στο όνομά της, αλλά όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για εκείνη. Για όλα αυτά απάντησε, λοιπόν, το Σάββατο 18/3 στην κάμερα του Open Weekend, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση, ενώ φαίνεται πως εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης η ίδια έφτασε στο σημείο να στέλνει εξώδικα στην Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ γιατί).

Η Σοφιάνα Αβραμάκη ξεκαθαρίζει για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor

«Το όνομά μου δεν ακούστηκε ποτέ στο παιχνίδι. Τι σχολιάστηκε μετά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όταν βγήκε από το παιχνίδι μιλήσαμε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Της εξήγησα πώς εξελίχθηκε όλο το περιστατικό, ότι είπε ένα όνομα το οποίο κανείς δεν ξέρει ακριβώς, έπαιξε μπιπ και τι ακολούθησε μετά. Ότι έχω ενοχληθεί το έχω πει, το έχω εκφράσει, πέρασε, πάει…», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε έπειτα: «Δεν έχω ανάγκη να πάω στο παιχνίδι για να αποκαταστήσω τίποτα. Εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια μου. Εγώ έχω προφυλάξει την προσωπική μου ζωή, δεν έχω πει τίποτα για την προσωπική μου ζωή».

Πώς ακριβώς αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό της με τον Ιωαννίδη

Όλα αυτά ωστόσο όπως προαναφέραμε ξεκίνησαν από την προσωπική συνέντευξη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων λοιπόν, σήμερα 16/3 στην εκπομπή Πρωινό μας, αποκάλυψε πως έμαθαν για την τρίτη κοπέλα και έτσι έκανε αυτή την δήλωση.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής, ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε «έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ». Εκείνος απάντησε οκ. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά.

Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.