«Με βάζει σε σκέψεις και να αναθεωρήσω...» - Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά για το μέλλον του στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα"

«Θα σταματούσα τα πάντα για να παίξω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με βάζει σε σκέψεις και να αναθεωρήσω...» - Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά για το μέλλον του στο

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου 18/3 στην εκπομπή του STAR, Dot, και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στην καριέρα του, εξηγώντας πως καταφέρνει να συνδυάσει το θέατρο με την τηλεόραση, αλλά και την οικογένειά του, όμως η συζήτηση πήρε άλλη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, αποκαλύπτοντας ποιες είναι η σκέψεις του για την εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή (δείτε εδώ την ερώτηση που έκανε στην παρουσιάστρια και την έφερε σε δύσκολη θέση), ενώ ανέφερε ποια είναι η σειρά για την οποία θα παρατούσε τα πάντα ώστε να παίξει σε αυτή.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για το Ποιος είναι πρωινιάτικα

«Για μένα ήταν μία πολύ ευτυχής συγκυρία το να είμαι μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Δεν τη γνώριζα πριν. Ήξερα λίγο το ταπεραμέντο της. Περνάω πάρα πολύ ωραία, ξεκινάει η μέρα μου πάρα πολύ όμορφα», δήλωσε αρχικά ο ίδιος και συμπλήρωσε:

«Ήταν όμως και δύο χρόνια με πολύ σκληρή επικαιρότητα που με έφερε πάρα πολλές φορές σε σημείο να αναρωτηθώ: τώρα τι κάνουμε εδώ, τι έχουμε να πούμε για αυτό; Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κουμαντάρω ακριβώς τα πράγματα στην τηλεόραση όπως τα ήθελα. Δεν ήξερα και τι θέλω».

«Ήταν μία χρονιά μουδιασμένη κι αυτό με βάζει σε σκέψεις και να αναθεωρήσω για το τι θέλω να κάνω από δω και πέρα. Είναι νωρίς ακόμη, θεωρώ. Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική μου ανάγκη για του χρόνου. Τώρα, επειδή περνάω πολύ καλά και μου αρέσει αυτό που κάνω, μπαίνω βαθιά σε αυτό και δεν κοιτάζω το επόμενο βήμα», εξήγησε έπειτα.

Και δήλωσε: «Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση στον αέρα. Αισθάνομαι όμως πολλές φορές ότι, επειδή νιώθω πολύ οικεία με τα παιδιά, μπορεί να πω καμιά κουβέντα παραπάνω για τρίτους ανθρώπους, σαν να είμαι στον καναπέ του σπιτιού μου. Σε κάποια πράγματα πρέπει να χαλαρώνεις στην τηλεόραση, σε κάποια άλλα όχι».

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως: «Θα σταματούσα τα πάντα για να παίξω έστω για 2 επεισόδια στο "Maestro"».