«Κοντεύω να σωριαστώ από το άγχος» - Πρεμιέρα για την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1! Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

«Τι σόι εκπομπή θα κάνουμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κοντεύω να σωριαστώ από το άγχος» - Πρεμιέρα για την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1! Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Η Ελίνα Παπίλα, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, πως θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο, και το Σάββατο 18/3, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής της "Είμαστε μαζί", με την ίδια, αλλά και την ομάδα της να είναι φανερά ενθουσιασμένοι για το νέο τους ξεκίνημα.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, με το που άνοιξε η κάμερα πήρε τον λόγο, καλωσόρισε το κοινό της, τον κόσμο που βρίσκεται στο πλατό αυτή τη στιγμή, αλλά και τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μαζί της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για τον Γιώργο Λάγιο, τον Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μέγκ (δείτε εδώ το βίντεό τους από τα παρασκήνια που προκάλεσε "σούσουρο").

Τα πρώτα λόγια της Ελίνας Παπίλα στην πρεμιέρα του Είμαστε Μαζί

«Επιτέλους ήρθαμε. Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ και θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Είναι τεράστια η χαρά που είμαστε εδώ…. Έχουμε ζωντανό κοινό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα να ξέρετε, θα περάσουμε τέλεια. Έχουμε κάνει τα πάντα για να περάσουμε τέλεια. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ είναι αυτό που έχετε κι εσείς στο σπίτι σας, την παρέα… Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θέλετε να αναλάβετε λίγο γιατί κοντεύω να σωριαστώ από το άγχος;» είπε λίγο μετά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε, «Πρέπει να έκανα κάτι πάρα πολύ καλό τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου και ο Θεός με έστειλε εδώ που είμαι σήμερα, με εσάς εδώ και τους ανθρώπους που είναι πίσω… Αισθάνομαι ευλογημένη με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή μου».

«Αυτό που περιμένει ο κόσμος να μάθει είναι, τι σόι εκπομπή θα κάνουμε…», πρόσθεσε λίγο αργότερα και προχώρησε με την παρουσίαση των θεμάτων της εκπομπής.

Ελίνα Παπίλα Είμαστε Μαζί πρεμιέρα