«Δεν έπρεπε να το πω αυτό, παιδιά, γιατί το είπα;» - Άφωνοι στον αέρα της ΕΡΤ με την εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη

Δεν περίμεναν να το ακούσουν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν έπρεπε να το πω αυτό, παιδιά, γιατί το είπα;» - Άφωνοι στον αέρα της ΕΡΤ με την εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στη 1, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/3, και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο έκανε και μερικές αποκαλύψεις οι οποίες άφησαν άναυδους τους παρουσιαστές.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποφάσισε να αναφερθεί σε ένα σκηνικό που συνέβη πριν από κάποιο διάστημα, κατά το οποίο η ίδια ήταν καλεσμένη σε μία άλλη εκπομπή, αλλά το είχε ξεχάσει τελείως, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας πανικό μέχρι να δει τι θα κάνει όταν τελικά το κατάλαβε (δείτε εδώ τι συνέβη με τις γυμνές της φωτογραφίες που διέρρευσαν).

Άφωνοι στο πλατό της ΕΡΤ με την αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη

«Δεν έπρεπε να το πω αυτό, παιδιά. Γιατί το είπα; Εν τω μεταξύ η ίδια εκπομπή στην οποία δεν πήγα, δεν το κατάλαβε ποτέ. Είχαν παραγγείλει ταξί από την εκπομπή κι εγώ ήμουν στο κρεβάτι με τις πιτζάμες μου», ανέφερε αρχικά.

«Μου λένε: έχει έρθει το ταξί σας. Λέω: ποιο ταξί; Λέει: για το τάδε κανάλι. Πλάκα μου κάνετε… δεν είχα βρει ούτε τι θα βάλω. Ξέρεις πως είναι όταν είναι να πας σε μία εκπομπή», πρόσθεσε έπειτα.

«Είμαι γενικώς αρκετά αφηρημένη. Μπορεί να είναι χαριτωμένο για τους άλλους και ίσως δεν το περιμένουν όταν βλέπουν την εμφάνισή μου. Μου είχε πει κάποιος, όταν ήμουν 25 χρονών, ότι όποια ώρα της ημέρας σε βλέπω, είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση αυτό», παραδέχθηκε στη συνέχεια.

«Κι ένας σκηνοθέτης κάποτε μου είπε ότι όταν γελάω κι όταν είμαι σοβαρή είμαι σαν δύο διαφορετικές περσόνες», δήλωσε κλείνοντας η ηθοποιός.