«Φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου με την Μιχαλάκη

«Ένας από τους λόγους που έχω κουμπώσει με τη Δανάη...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου με την Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 18/3, και ένα από τα πράγματα για τα οποία μίλησε με την Ναταλία Γερμανού είναι ο γάμος του με την Δανάη Μιχαλάκη.

Οι δυο τους είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια και παραμένουν ερωτευμένοι, όμως υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο ηθοποιός δεν θα ήθελε να την σκηνοθετήσει και τον αποκάλυψε στον αέρα χωρίς δισταγμό. Μάλιστα, προχώρησε σε μία άκρως τρυφερή εξομολόγηση, απαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους την έχει ερωτευτεί (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της).

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για την Δανάη Μιχαλάκη

«Έχουμε πει ότι είναι το μόνο που δεν θέλω να κάνω στη δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε μαζί αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία εναλλαγής των ρόλων. Εμένα μου αρέσει πολύ ότι η σκηνοθεσία διαδέχεται την υποκριτική και μετά από μια παράσταση μπορεί να φορέσω ένα λαμέ σακάκι να πάω να τραγουδήσω με την μπάντα μου.

Αυτή η εναλλαγή μου αρέσει και στο σπίτι μου. Αν είμαστε και οι δυο στις δουλειές μας έχουμε κάτι να πούμε, διαφορετικό. Εάν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση μας. Είναι δική μου φοβία. Άλλοι βέβαια το κάνουν αλλά εμένα με φοβίζει αυτό το 24/7 δουλειά και σπίτι μαζί», εξομολογήθηκε αρχικά για τη σύζυγό του.

«Θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα που έχει διαφορετικά πολιτικά πιστεύω, θα ήταν και ωραίο challenge. Θα μπορούσα να συνυπάρξω και με γυναίκα που έχουμε διαφορετική αισθητική στα πράγματα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με αυτήν εάν είχαμε διαφορετικούς στόχους ζωής.

Ένας από τους λόγους που έχω κουμπώσει με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος. Είναι μια ποιότητα που δεν τη συναντάς εύκολα στους ανθρώπους, εννοώ την ατόφια, την αυθεντική. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση να είναι αρμονική και ευτυχισμένη», επισήμανε.