«Μέχρι αποδείξεως του... αντιθέτου» - Η αινιγματική απάντηση της Δανάης Μπάρκα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Τι συμβαίνει με το MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μέχρι αποδείξεως του... αντιθέτου» - Η αινιγματική απάντηση της Δανάης Μπάρκα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η κάμερα της εκπομπής του Open Weekend συνάντησε την Δανάη Μπάρκα το πρωί του Σαββάτου 18/3 και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας και οι συζητήσεις στους σταθμούς έχουν ξεκινήσει και κάποιες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί.

Η ίδια, λοιπόν, έδωσε αρκετά αινιγματικές απαντήσεις, λέγοντας και για τις ατάκες που πετούσε ο Νίκος Μουτσινάς που πήρε την απόφαση να μείνει εκτός την επόμενη σεζόν, σχετικά με το ότι θα πάρει την θέση της. Τίποτα, όμως, φαίνεται πως δεν είναι σίγουρο ακόμα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την αποχώρησή του).

Τι συμβαίνει με την Δανάη Μπάρκα στο MEGA

«Το κανάλι θα κάνει τις ανακοινώσεις, εγώ είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης για αυτά τα θέματα», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τα πράγματα είναι όπως πρέπει να είναι. Όλα τα άλλα αργότερα».

«Ο Νίκος (Μουτσινάς) κάνει πλάκα, είναι πλακατζής. Εγώ παραμένω στο Mega το καλό μέχρι αποδείξεως του… αντιθέτου», σχολίασε έπειτα για τις συζητήσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της στα παρασκήνια του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη δούμε να κάνει κάποιο guest στο J2US, η ίδια απάντησε στο τέλος: «Δεν ξέρω. Ντρέπομαι λίγο, επειδή είναι εκεί η μαμά μου, αλλιώς θα πήγαινα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στην ίδια εκπομπή, η ίδια βρέθηκε με τους αρμόδιους του ALPHA, εφόσον το συμβόλαιό της με το MEGA λήγει φέτος, ενώ το κανάλι του ΣΚΑΪ παραμένει σε αναβρασμό λόγω του κενού που δημιουργείται λόγω της απουσίας του παρουσιαστή της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι".