«Τον είδα από τη μέση και πάνω γυμνό, άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο» - Ανατριχιάζει η «Νίτσα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν η Μαρία Παλαιολόγου, η αγαπημένη "Νίτσα" από την σειρά του ΑΝΤ1, Κωσταντίνου και Ελένης, η οποία πλέον απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχουμε αρκετό καιρό να την δούμε στο "γυαλί".

Η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα, αυτό της σεξουαλικής παρενόχλησης, την οποία εξήγησε πως έχει βιώσει στην πορεία της στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής γενικότερα, με τα λόγια της να ανατριχιάζουν (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η "Χριστίνα Γουλιελμίνο" της σειράς).

Η εξομολόγησης της Νίτσας από το Κωνσταντίνου και Ελένης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Στην καριέρα σας βιώσατε σεξουαλική παρενόχληση;

Βέβαια. Μια φορά μου είπε ένας σκηνοθέτης να πάω στις 2 που θα έχουν φύγει οι άλλοι για να μιλήσουμε. Πήγα και τον είδα από τη μέση και πάνω γυμνό. Άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Του είπα «άφησε με, γι’ αυτό με κάλεσες;» και έφυγα. Μια άλλη φορά έπαιζα στην παράσταση «Η θυσία του Αβραάμ», όπου έκανα τον Ισαάκ. Αυτός που έκανε τον Αβραάμ μου κολλούσε.

Πετούσε το μαχαίρι που κρατούσε για τις ανάγκες του ρόλου μέχρι μέσα τη σκηνή για να αργήσω να πάω να το φέρω πίσω και να με βρίσει ότι του χάλασα τη σκηνή. Με έβριζε άσχημα. Έλεγε στον θιασάρχη, «τι την έφερες αυτή;». Επίσης έχω χάσει ρόλους λόγω ύψους, ότι είμαι κοντή.

Πώς είναι η ζωή της μετά την επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1

Μπορεί το πέρασμά της από την τηλεόραση να ήταν σύντομο αλλά ήταν αρκετό για να μείνει αλησμόνητη στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού...

«Άρεσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και είπε η κα. Χατζησοφιά ότι θα με φωνάξει ξανά αλλά δεν με φώναξε. Έχω πάρα πολλά παράπονα. Δεν βαριέσαι, έτσι είναι η ζωή μου» είπε.

Εξίσου απογοητευμένη είναι που δεν δέχεται προτάσεις για δουλειά για το οποίο ευθύνεται σύμφωνα με την ίδια ότι ποτέ δεν ήταν μέρος των κυκλωμάτων.

«Δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω και μου αρέσει να παίζω. Μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν… Δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα και έπειτα δεν είμαι καμιά ωραία γυναίκα, ψηλή. Κοιτάνε την ομορφιά νομίζω πρώτα».

«Έχω πατρική περιουσία, χωρίς να είμαι πλούσια, αλλά τα βγάζω πέρα οικονομικά. Είχα καλό πατέρα και μου άφησε περιουσία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν καλός και εδιαφερόταν για μένα πάρα πολύ. Σήμερα, όμως, δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα» δήλωσε βουρκωμένη.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν και μένα και πάρα πολύ μάλιστα. Επί σκηνής σου έπιαναν τον πωπό σου, ε, το βούλωσα… Τι να έκανα… Άλλαξα θέατρο και έφυγα. Ήταν μόλις είχα αρχίσει, ήμουν δειλή και φοβόμουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα και ο μπάρμαν Νικόλας από την ίδια σειρά.