«Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών» - Ανατριχιάζει η Πίτσα Παπαδοπούλου για την απώλεια του αδερφού της

«Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών» - Ανατριχιάζει η Πίτσα Παπαδοπούλου για την απώλεια του αδερφού της

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ήταν το πρόσωπο της βραδιάς για την εκπομπή του MEGA, Σπίτι με το Mega, το Σάββατο 18/3 και πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο, στο οποίο πραγματοποιήθηκε και η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Λίτσας Πατέρα με την Ρούλα Κορομηλά μετά από τόσα χρόνια (δείτε εδώ την παρουσιάστρια με βουρκωμένα μάτια).

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια στην οποία ήταν αφιερωμένο το επεισόδιο, προχώρησε σε μία πολύ έντονη εξομολόγηση για την απώλεια του αδερφού της η οποία συνέβη πριν από αρκετό καιρό, ανατριχιάζοντας με την προγραφή της για τον τρόπο που συνέβη, ενώ ήταν ακόμη πάρα πολύ μικρός. Αποκάλυψε, επίσης, κι άλλες λεπτομέρειες για την οικογένειά της που για πολλούς ήταν άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Πίτσας Παπαδοπούλου για τον χαμό του αδερφού της

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά δεν έζησαν όλα. Τότε πέθαιναν 2,3 χρονών και δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια.

Ο ένας ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια στην κάμερα του καναλιού.