«Έχει υπάρξει κι υπάρχει στήριγμα και...» - Με μάτια βουρκωμένα η Ρούλα Κορομηλά! Η τηλεοπτική συνάντηση με την Λίτσα Πατέρα

Μετά από τόσα χρόνια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει υπάρξει κι υπάρχει στήριγμα και...» - Με μάτια βουρκωμένα η Ρούλα Κορομηλά! Η τηλεοπτική συνάντηση με την Λίτσα Πατέρα

Το βράδυ του Σαββάτου 18/3, πέρα από το Just The 2 of Us (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν), προβλήθηκε άλλο ένα φαντασμαγορικό επεισόδιο στο αντίπαλο κανάλι του MEGA, του σόου "Σπίτι με το Mega" με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά, φυσικά. Όλες οι ερμηνείες ήταν αφιερωμένες στην Πίτσα Παπαπαδοπούλου, όμως οι καλεσμένοι ήταν πολλοί.

Μία από αυτούς ήταν και η Λίτσα Πατέρα, η οποία συναντήθηκε μετά από πολλά χρόνια με την παρουσιάστρια και η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη. Η Ρούλα Κορομηλά, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και βούρκωσε, ενώ η αστρολόγος ανταπέδωσε τα καλά της λόγια και η στιγμή αυτή ήταν πολύ τρυφερή για όλους.

Η συνάντηση "κορυφής" της Ρούλας Κορομηλά με την Λίτσα Πατέρα στο Σπίτι με το Mega

«Ήρθε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί θέλω να σας παρουσιάσω έναν άνθρωπο, μία κυρία η οποία έχει υπάρξει κι υπάρχει στήριγμα και στην επαγγελματική μου πορεία, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Είναι ένα αγαπημένο, δικό μου πρόσωπο, της καρδιάς μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι τόσα χρόνια κι εσείς την αγαπάτε, την παρακολουθείτε και την σέβεστε. Κοντάς μας στο Σπίτι με το Mega είναι η Λίτσα Πατέρα», είπε με μάτια βουρκωμένα η Ρούλα Κορομηλά.

«Είναι τόση η συγκίνησή μου κι η χαρά μου και για όλους τους καλεσμένους σου, αλλά εμείς έχουμε γράψει ιστορία γλυκιά, η οποία μένει στην καρδιά, όσα χρόνια κι αν χωριστούμε κι είμαστε αλλού. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Σε κάποια ταξίδια που κάναμε στην Κρήτη κόντευαν να γκρεμίσουν ένα ξενοδοχείο για να δούμε την Ρούλα. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ήταν η αγάπη κι αυτά που της έφερναν, αφοσίωση. Έχουμε ζήσει πολύ όμορφα. Στην Ρούλα οφείλουμε πάρα πολλά, το πρωινό κι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την ζώνη το οφείλουν σε εσένα. Έδωσε αγώνα για να επικρατήσει αυτή η ζώνη, που όλοι το αμφισβητούσαν. Εκεί που καθόταν στην εκπομπή, αν νόμιζε ότι δεν πήγαινε καλά, έλεγε φέρτε τα φαγητά σας. Η πρώτη διδάξασα», ανέφερε συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα.

Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και την δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/2 η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας της.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά», είχε εξομολογηθεί πριν μερικές μέρες -δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έμαθε να αγαπάει πιο πολύ τον εαυτό της μετά την περιπέτεια υγείας της.

«Όταν περάσεις από συμπληγάδες και όταν περάσεις από κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποια στιγμή αισθανθείς ότι θα σταματήσεις να χαμογελάς, θα σταματήσεις να βλέπεις τον ήλιο, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου, υποφέρεις, τότε αναθεωρείς πράγματα πάρα πολλά. Τα προβλήματα υγείας όταν είναι σοβαρά, σε βοηθάνε και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Κάποιοι όταν περάσουν δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν ήθελα να καταθέσω τα όπλα. Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά εύκολα. Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα.

Τα έβλεπα πριν στον αφρό τα πράγματα, μετά είδα όμως ότι ο αφρός είναι αφρός. Απομάκρυνα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για μένα ήταν τοξικοί. Δεν το είχα καταλάβει, το κατάλαβα εκ των υστέρων και επέλεξα να ζω μια ήρεμη ζωή με ανθρώπους που μου δείχνουν και έμπρακτα ότι με αγαπάνε και με σέβονται» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.