Παντρεμένος με 4 παιδιά ο αντικαταστάτης του Πικέ - Ο σύντροφος που χρεώνουν στην Σακίρα μετά το διαζύγιο

Αυτός είναι! Άκρως γοητευτικός....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεμένος με 4 παιδιά ο αντικαταστάτης του Πικέ - Ο σύντροφος που χρεώνουν στην Σακίρα μετά το διαζύγιο

To διαζύγιο της Σακίρα με τον Πικέ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλο στο Ηοllywood, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την τραγουδίστρια πάνω από 50 φορές και μάλιστα πολλές ήταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι που έμεναν με τα παιδιά τους.

Μετά το διαζύγιο τους, δεν σταμάτησαν να ξεφτιλίζονται δημόσια, με την Σακίρα να φτάνει στο σημείο να βγάλει τραγούδι για τη νέα του σύντροφο που μάλιστα ήταν η τελευταία του ερωμένη με την οποία τώρα είναι μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν (δείτε την απάντηση του για το τραγούδι).

Την απιστία του άντρα της λίγο πριν το τέλος - που ήταν και αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι - την κατάλαβε όταν είδε την μαρμελάδα στο ψυγείο της να έχει πέσει πολύ. Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν και όλα...

Δείτε επίσης: Έγινε θέαμα σε όλους τους περαστικούς - Ο Πικέ έφυγε με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ για να αποφύγει τη Σακίρα (Βίντεο)

Οι συναντήσεις τους μετά το διαζύγιο είναι όλες επεισοδιακές, ενώ όπως έγινε γνωστό η τραγουδίστρια έχτισε ένα τοίχος στο σπίτι της για να μην βλέπει το διπλανό σπίτι που είναι εκείνο της πεθεράς της. Με λίγα λόγια το όλο θέμα δεν το πήρε καθόλου καλά σε αντίθεση με τον Πικέ που ζει τον έρωτα του με τη σύντροφό του.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σακίρα;

Όπως γράφτηκε στα ξένα μέσα όμως και η Σακίρα έχει βρει νέο σύντροφο και πρόκειται για έναν παρουσιαστή παντρεμένο που έχει τέσσερα παιδιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα την εφημερίδα La Marca, η τραγουδίστια έχει έρθει αρκετά κοντά με τον αμερικανικής καταγωγής παρουσιαστή Carson Daly.

Βέβαια το εν λόγω ρεπορτάζ ήρθε να διαψεύσει το περιοδικό Hola. Όπως αναφέρει, οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και τους συνδέει στενή φιλία.