Οι καλεσμένοι πλήρωσαν μόνοι τους τα εισιτήρια και την διαμονή - Αποκαλύψεις για το διήμερο πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά στο Κάιρο

Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Καλομοίρα, Οικονομάκου ανάμεσα στους καλεσμένους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι καλεσμένοι πλήρωσαν μόνοι τους τα εισιτήρια και την διαμονή - Αποκαλύψεις για το διήμερο πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά στο Κάιρο

Η Μαριέττα Χρουσαλά αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της να γιορτάσει τα γενέθλια της στο Κάιρο, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους τους φίλους. Έχοντας πρώτα γιορτάσει την ημέρα αυτή με την οικογένεια της, στην συνέχεια ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν για Αίγυπτο.

Μπορεί να ήταν τα γενέθλια στις 11 Μαρτίου, ωστόσο, θέλησε να ξεφύγει από την καθημερινότητα της και να ζήσει μια καινούρια εμπειρία βλέποντας τις πυραμίδες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχοπουλο, η Καλομοίρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλές άλλες διάσημες κυρίες και διάσημοι κύριοι της ελληνικής showbiz.

Στο Κάιρο πραγματοποιήθηκαν δυο πάρτι για να γιορτάσουν την Μαριέττα Χρουσαλά με μπόλικο χορό, φαγητό και ποτό. Μάλιστα, η Καλομοίρα διασκέδασε τους καλεσμένους με τις μεγάλες της επιτυχίες (δείτε βίντεο).

Αποκαλύψεις για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά στο Κάιρο

Στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, σχολίασαν το ταξίδι για τα γενέθλια της και έγιναν αποκαλύψεις για το πως τα πέρασαν και το τι πλήρωσε ο κάθε ένας.

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια Κάιρο

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια Αίγυπτος

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό οι καλεσμένοι πλήρωσαν μόνοι τους τα εισιτήρια και την διαμονή τους στο ξενοδοχείο στο Κάιρο. Αυτά που πλήρωσε από πλευράς της η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν τα δυο πάρτι αλλά και μια ξενάγηση στο μουσείο.

Οι αναρτήσεις που έκαναν οι καλεσμένοι της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πολλές αναρτήσεις από το όμορφο ταξίδι που έκανε με τον σύζυγό της στο Κάιρο για να γιορτάσει την φίλη της. Μάλιστα, σε μια από αυτές πόζαρε με θέα τις πυραμίδες και τράβηξε πολύ καλά σχόλια για το outfit της.

Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε στην Μαριέττα Χρουσαλά γράφοντας "Από τα πιο καλόκαρδα πλάσματα που έχω γνωρίζει... Όσο όμορφη είσαι εξωτερικά άλλη τόσο και μέσα σου".

Στη συνέχεια, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram επίσης φωτογραφίες από την ξενάγηση τους στις πυραμίδες.

H Αθηνά Οικονομάκου δεν έμεινε μόνο στην μια ανάρτηση. Δημοσίευσε φωτογραφίες της από τις πυραμίδες, από την βόλτα με καμήλες, από το πάρτι αλλά και τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της.