«Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει τόσο...» - Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο MEGA

«Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει τόσο...» - Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο MEGA

Η Σίσσυ Χρηστίδου εντοπίστηκε σε έξοδό της από την κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και έτσι παραχώρησε μερικές δηλώσεις, κατά τις οποίες αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον γενικότερα, αλλά στην στην παραμονή της στο MEGA και το Χαμογέλα και Πάλι ειδικότερα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει).

Είναι μία περίοδος συζητήσεων γενικότερα στα κανάλια, καθώς τελειώνει η σεζόν και για μερικούς λήγουν τα συμβόλαια, ενώ για άλλους είναι καιρός να αναθεωρήσουν και να αποφασίσουν εάν θέλουν να αλλάξουν δρόμο ή να διατηρήσουν την θέση τους. Βέβαια, σε αυτό παίζουν ρόλο και οι σκέψεις των παραγωγών και των μεγαλοστελεχών (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρησή του από το ΣΚΑΙ).

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη αλλά αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και επισήμανε: «Στην παρούσα φάση όχι. Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένες οι ημέρες και οι ώρες εμένα με εξυπηρετεί πάρα πολύ με το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών. Οι καθημερινές εκπομπές είναι μία άλλη αρένα, που νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει τόσο».

Όσον αφορά το ενημερωτικό σκέλος της εκπομπής της, εξήγησε: «Διαχειριζόμαστε όλα τα θέματα που συζητάμε σε κάθε παρέα, σε κάθε σπίτι. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό κι εμείς να είμαστε σε έναν άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση και νομίζω ότι πρέπει σιγά-σιγά να προσαρμοστούμε όλοι σε αυτό».