«Είναι συμφωνημένο εξαρχής...» - Αποχωρεί από το Πρωινό η Μαρία Κορινθίου;

«Οι προτάσεις που είχα δεχθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι συμφωνημένο εξαρχής...» - Αποχωρεί από το Πρωινό η Μαρία Κορινθίου;

Τα κανάλια αυτό το διάστημα βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς γίνονται συζητήσεις για το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν με τις εκπομπές και τους παρουσιαστές αυτών, εφόσον πολλά συμβόλαια λήγουν, ενώ κάποιοι, όπως ο Νίκος Μουτσινάς, έχουν δηλώσει πως δεν επιθυμούν να βρεθούν ξανά στο "γυαλί" με αποτέλεσμα να αναζητούνται οι αντικαταστάτες τους (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τους δικούς του αντικαταστάτες και ποιο είναι το μέλλον των Alcatrash μετά από αυτή την απόφαση).

Απέξω, λοιπόν, δεν έχει μείνει η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 19/3, εξηγώντας τι έχει αποφασίσει για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και οι σκέψεις της για το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Είμαι άνθρωπος της έκπληξης, όλα τα συζητάω και τα φιλτράρω, αλλά μιλάω και για το δικό μου κομμάτι, της υποκριτικής. Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέρει τι λαχταράει η ψυχούλα μου στα τηλεοπτικά, 100%. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα, ούτε με τη διοίκηση του σταθμού, για το εάν θα συνεχίσω και του χρόνου στο Πρωινό, είναι νωρίς. Είμαστε στη μέση της σεζόν, διαχειριζόμαστε την εκπομπή που είναι στον αέρα, βλέποντας και κάνοντας», είπε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Είναι συμφωνημένο εξαρχής για το πώς θα εμφανίζομαι στο πρωινό και ξεκάθαρο ότι δεν κάνω τίποτα για να πω "ναι"», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επισήμανε: «Οι προτάσεις που είχα δεχθεί από τον Γρηγόρη ήταν στο παρελθόν, πριν 8 χρόνια. Δεν μου λείπει ο Γρηγόρης τηλεοπτικά, είναι «εκεί» κι κάνει και μία εξαιρετική εκπομπή».

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν γίνει και συζητήσεις από το κανάλι σχετικά με το Πρωινό γενικότερα, με τους παραγωγούς να μην γνωρίζουν αν θα συνεχίσει ή όχι, καθώς υπάρχουν σκέψεις να αξιοποιηθεί ο Γιώργος Λιάγκας σε άλλους είδους εκπομπή. Σύμφωνα, βέβαια με τις δηλώσεις του παρουσιαστή, φαίνεται πως αυτή θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).