Το ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βούλγαρης: Το μέλλον των Alcatrash μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Τι θα συμβεί από Σεπτέμβρη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βούλγαρης: Το μέλλον των Alcatrash μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν για το τηλεοπτικό του μέλλον, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο, πως ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρεί όχι μόνο από τον ΣΚΑΙ, αλλά και γενικά από την τηλεόραση. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο ίδιος και θέλησε να την μοιραστεί και με τους τηλεθεατές του στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

«Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε και μάλιστα ξεκαθάρισε και τις σχέσεις του και το κανάλι του Φαλήρου - δείτε εδώ.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε παράκληση στα κανάλια και στις τηλεοπτικές εκπομπές να μην στέλνουν δημοσιογράφους έξω από τα στούντιο, καθώς εκτός του ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις, δεν του αρέσει να περιμένουν και άδικα μαζί με τους κάμεραμαν τόση ώρα χωρίς να τους δίνει υλικό.

Το δυσάρεστο ωστόσο σε όλο αυτό το γεγονός, είναι ότι την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωνε το τέλος του από την τηλεόραση, ο ΣΚΑΙ, έβγαλε ανακοίνωση για τη συνεργασία του από τη νέα σεζόν με τον Μάρκο Σεφερλή, κάτι που έφερε την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία παραπάνω δήλωση σχετικά.

Τι θα συμβεί όμως με το μέλλον των Alcatrash μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νίκο Μουτσινά

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Ανδρέα Βούλγαρη, μέλος του συγκροτήματος και απάντησε καθαρά ποια είναι η απόφαση του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Τέλη Ιουνίου θα βάλουμε μια πλερέζα και θα κλαίμε την μοίρα μας. Τι να κάνουμε. Θα συνεχίζουμε όπως κάθε μπάντα να παίζουμε μουσική», ανέφερε αρχικά.

«Δεν σκεφτόμαστε να πάμε σε κάποια άλλη εκπομπή. Χωρίς τον Νίκο δεν πάω πουθενά», ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βούλγαρης.