Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μου άρεσε που...» - Τα "καρφιά" της για την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μου άρεσε που...» - Τα

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, αναφέρθηκαν στην κίνηση του ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά, στον αέρα του "Καλό Μεσημεράκι" για την αποχώρηση του από την ελληνική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της μεσημβρινής ζώνης του ΣΚΑΙ, στην έναρξη της εκπομπής του απάντησε ξεκάθαρα στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον και τα όσα εικάζονταν για τον ίδιο (δείτε εδώ τα λόγια του).

Τα σχόλια της Καινούργιου για τον Μουτσινά, τον Σεφερλή και τον ΣΚΑΙ

Η παρουσιάστρια του ALPHA, είπε πως όλο αυτό δεν της άρεσε καθόλου και το θεωρεί ντροπή που κάποιοι άφησαν να εννοηθεί πως ο ΣΚΑΙ, θέλει να διώξει τον παρουσιαστή. Η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε λάθος και ντροπιαστικό επίσης και την στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή (δείτε εδώ το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοινωση του ΣΚΑΙ).

«Δε μου άρεσε καθόλου, καθόλου όλο αυτό και το λέω προσωπικά. Και βγήκε ο άνθρωπος να πει μόνος του ότι δεν τον διώχνουν. Δεν είπε κανείς ότι τον διώχνουν. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι το υπονόησαν αυτό. Ντροπή όποιος το έκανε. Την ίδια μέρα έρχεται η ανακοίνωση ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΪ. Εμένα αυτό δε μου άρεσε. Αν ήμουν γραφείο τύπου δε θα το έκανα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα σχόλια της Σκορδά για τον Μουτσινά και τον Σεφερλή

Όλα αυτά η Φαίη Σκορδά, δεν μπορούσε να τα αφήσει ασχολίαστα, μιας και διατηρεί άριστες σχέσεις με την παρουσιαστή του "Καλό Μεσημεράκι", αλλά έκανε λόγο και για την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή και την συνεργασία τους, στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Ο ίδιος για εμένα, αποφάσισε να βάλει μια τελεία σε όλα αυτά και να μιλήσει στην εκπομπή του για να σταματήσει θεωρώ όλο αυτό το μπίρι μπίρι. Υπήρξε τετοιος τίτλος σε site; Νίκο μου ήρθα εγώ και φεύγεις εσύ; Μπορεί να έρχεται στην παρέα μας και να τα λέμε», είπε η Φαίη Σκορδά μετά το απόσπασμα με την ανακοίνωση του Μουτσινά για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ.