Αλλάζει και επίσημα τηλεοπτική στέγη - Ευχάριστα νέα για το Μάρκο Σεφερλή

Τέλος από τον ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μιας και βρισκόμαστε εν μέσω του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν βλέπουμε σιγά σιγά να γίνονται συζητήσεις γύρω από τα πρόσωπα, που θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, αλλά και για εκείνα, που θα κλείσουν σε άλλα κανάλια, από αυτά που ανήκουν.

Για το όνομα του Μάρκου Σεφερλή ακούμε πολλά τελευταία, ο οποίος είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού, ωστόσο συζητιόταν, ότι θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Η επίσημη λοιπόν ανακοίνωση αλλά και επιβεβαίωση όλων των παραπάνω έγινε την Τρίτη 14/3 μέσα από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος μέσα από ένα σύντομο κείμενο καλωσόρισε τον παρουσιαστή - ηθοποιό στο δυναμικό του.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Μάρκο Σεφερλή

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναγράφει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Μάρκος Σεφερλής

Έτσι διαχειρίζεται ο Σεφερλής την επιτυχία σε συνδυασμό με την οικογένειά του

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι την Πέμπτη 12/1 με τον ηθοποιό να κάνει πολύ ειλικρινείς δηλώσεις για τη ζωή του στην τηλεόραση, τα επαγγελματικά αλλά φυσικά και για την οικογένειά του.

Να τονίσουμε, πως ο κωμικός κάθε χρόνο αφιερώνει μεγάλο μέρος από την καθημερινότητά του στις παραστάσεις αλλά και στις εκπομπές, που αναλαμβάνει να παρουσιάσει.

Φέτος τον βλέπουμε μαζί με τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά στο 5Χ5 και παρά το γεγονός, που τα επαγγελματικά τους συνδέουν ο Σεφερλής αποκάλυψε, πως στο σπίτι συναντιούνται σπάνια.

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του.

Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε.

Ενώ πιτσιρικάς του άρεσε, έδειχνε ότι έχει και ταλέντο. Εγώ έλεγα τότε και σε συνεντεύξεις ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει αυτή την αγάπη που έχω πάρει εγώ. Η Έλενα έλεγε όχι μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις πολύ καλά στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου.

Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει καριέρα μεγάλη, πάντα υπάρχει σύγκριση όσο καλός και να είσαι. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα. Δε φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά πάντα το παιδί κουβαλάει αυτή την ιδιότητα: ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.