«Μας βλέπουν και παιδιά! Να προσέχουμε λίγο» - Η ερώτηση που δέχτηκε ο Σπαλιάρας για το Survivor All Star και τον έφερε σε αμηχανία

«Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μας βλέπουν και παιδιά! Να προσέχουμε λίγο» - Η ερώτηση που δέχτηκε ο Σπαλιάρας για το Survivor All Star και τον έφερε σε αμηχανία

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι που τον εντόπισαν του έκαναν ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν και για το Survivor All Star που επιστρέφει σήμερα 19/3 με νέο επεισόδιο (δείτε το trailer).

Φέτος το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις λόγω των σκανδάλων που έχουν γίνει, με το πιο πρόσφατο αυτό με την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Μάριο Πρίαμο και τον Στάθη Σχίζα, με τον τελευταίο να αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω της ψυχολογικής πίεσης που δέχτηκε.

Αρχικά ωστόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε για τον φίλο του Στέλιο Χανταμπάκη: «Ο Στέλιος είναι πιο μαζεμένος φέτος και το βρίσκω λογικό μετά από όλο αυτό που πέρασε. Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Είναι πολύ επιφυλακτικός έως τρομαγμένος»

«Δεν θέλω να πω κάτι για ένα ζευγάρι, τα παιδιά σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», ανέφερε στη συνέχεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τον Σπαλιάρα σχετικά με το Survivor All Star

Προς το τέλος ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε και για τους χαρακτηρισμούς "κλέφτρα" και "ψεύτρα" του Σπύρου Μαρτίκα στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, μας βλέπουν και παιδιά. Να προσέχουμε λίγο», απάντησε φανερά αμήχανος.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σίμου για την Ελευθερίου

Μετά τον Σπαλιάρα, δηλώσεις έκανε και ο Βασίλης Σίμος ο οποίος μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου!

«Το ριάλιτι υπήρχε πάντα στο Survivor απλά υπήρχε το αγωνιστικό κομμάτι που το «καπέλωνε». Φέτος βλέπουμε να «καπελώνει» το ριάλιτι το αγωνιστικό» δήλωσε αρχικά και συνέχισε «Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, εγώ την Ελευθερία την ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί. Τώρα δεν ξέρω πώς έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ελπίζω να βρει την άκρη και να μη βγαίνουν αυτές οι συζητήσεις προς τα έξω»