Survivor All Star trailer (19/3): «Ο Νίκος...» - Τεράστια αμηχανία! "Παγώνουν" όλοι με την καταγγελία του Καραγκούνια

Θα την πληρώσει Μπάρτζης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer (19/3): «Ο Νίκος...» - Τεράστια αμηχανία!

Το βράδυ της Κυριακής 19/3 προβλέπεται έντονο, καθώς στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star και η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ δύσκολα για κάποιους παίκτες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να μπουν στον στίβο μάχης, ο οποίος είναι περίπλοκος αυτή τη φορά και θα τους γεμίσει με λάσπες από τα πόδια μέχρι και την κορυφή.

Πέρα, όμως, από όσα θα συμβούν στο race (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο έπαθλο φαγητού και την ασυλία), σημασία έχει τι συμβαίνει και πίσω στις καλύβες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και των δύο ομάδων. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δείχνουν να είναι αρκετά προβληματισμένοι, όπως βλέπουμε παρακάτω στο trailer του αποψινού επεισοδίου και αυτό γιατί κάποιος τους έχει "ανακατέψει".

Τι θα δούμε απόψε (19/3) στο Survivor All Star

"Χαμός" ωστόσο θα γίνει και στο συμβούλιο, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας θα βρεθεί σε μεγάλη ένταση με τον Νίκο Μπάρτζη, και μάλιστα, ο πρώτος θα τον κατηγορήσει δημόσια για την ανάγκη του να "δείχνεται", καθώς θεωρεί πως θέλει να κερδίζει αποκλειστικά εκείνος και ας χάνουν οι συμπαίκτες του, σε αντίθεση με εκείνον που μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει, ακόμη κι αν αυτό είναι κακό γιατί μπορεί να τον βγάλουν άνετα στον τάκο (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Επιστρέφει η Κατερίνα Δαλάκα;

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας μεγάλος "χαμός" σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί προχώρησε σε δηλώσεις για την αποβολή τους από το Survivor All Star και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό που χρησιμοποίησαν (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε). Οι δυο τους θεώρησαν πως αυτό είναι μία δικαίωση για εκείνες και αμέσως προχώρησαν σε αναρτήσεις "καρφιά" λίγο μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του Τούρκου παραγωγού (δείτε εδώ αυτή της Δαλάκας και εδώ αυτή της Ασημίνας).

Δεν είναι, όμως, οι μόνες που έχουν προχωρήσει σε αναρτήσεις. Το κοινό και οι πιστοί ακόλουθοι των κοριτσιών έχουν βάλει "φωτιά" στα πληκτρολόγιά τους, γεμίζοντας το twitter με σχόλια, στα οποία απαιτούν από την παραγωγή του ΣΚΑΪ και του Ατζούν να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο η ξανθιά πρωταθλήτρια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να συμβεί, αλλά με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και το γεγονός πως έχει περάσει τόσος καιρός δείχνει πως αυτό δεν θα συμβεί.