Survivor All Star spoiler (19/3): ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Αποκλειστικές πληροφορίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (19/3): ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

"Χαμός" προβλέπεται ότι θα γίνει και στο αποψινό (19/3) επεισόδιο του Survivor All Star, σύμφωνα με όσα φανερώνονται στο trailer (δείτε το εδώ), όμως πέρα από το τι συμβαίνει στις καλύβες των παικτών και στο συμβούλιο του νησιού, σημασία έχει τι θα γίνει και στον στίβο μάχης, καθώς το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι αυτό που καθορίζει και τις εντάσεις που θα υπάρξουν σε κάθε ομάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας θα φτάσουν στην νέα "πίστα" που ξεκλειδώθηκε στον Άγιο Δομίνικο και φαίνεται πως αυτή θα είναι πολύ ζόρικη, εφόσον θα καλυφθούν από πάνω μέχρι κάτω με λάσπες, χωρίς να μπορούν καλά καλά να δουν. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη, γι' αυτό και θα τα δώσουν όλα μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν τους δέκα πόντους πρώτοι.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία και το έπαθλο φαγητού απόψε (19/3) στο Survivor All Star

Μόνο η μία πλευρά θα είναι η τυχερή ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε! Μαχητές και Διάσημοι θα το πάνε πόντο πόντο και αυτή τη φορά και το σκορ θα κριθεί στην λεπτομέρεια, αφού θα φτάσουν το 9-9 και θα πάνε σε flag race, που σημαίνει πως ο αγώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Σύμφωνα, όμως, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες εδώ στο youweekly.gr τη νίκη θα την χαρούν μόνο οι Μπλε, οι οποίοι θα φτάσουν χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού, με γεμάτα στομάχια και θα παρακολουθήσουν τους Κόκκινους να "τρώγονται", ενώ εκείνοι θα πρέπει να βγάλουν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός).

"Βόμβα" στον Άγιο Δομίνικο! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

Από τη στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα ήρθαν κοντά στο Survivor All Star και μάλιστα το φιλί τους έπαιξε μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, ήταν σαν να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Όταν όμως μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η πρώην του Κύπριου στο παιχνίδι, εκεί ήταν που δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος "ντόρος" και τα περισσότερα προβλήματα, αφού η σχέση τους οδήγησε και τον Στάθη Σχίζα σε οικειοθελή αποχώρηση.

Η τραγουδίστρια και ο Ιωαννίδης φαίνεται πως ήρθαν ξανά κοντά, γι' αυτό και εκείνος είχε τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της και την ώθησε να κάνει πράγματα εναντίον του συμπαίκτη της, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 17/3, οι δυο τους πια δεν έχουν καμία σχέση και δεν θέλουν ούτε να μιλάνε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα και οι συναντήσεις τους στη ζούγκλα να έχουν τελειώσει (δείτε εδώ τι απάντησε η Σοφιάνα Αβραμάκη για την σχέση της με τον Πρίαμο).

Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, το γεγονός πως φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ένα άλλο ειδύλλιο πίσω από τις κάμερες και δύο πρόσωπα, τα οποία δεν γνωρίζουμε εάν είναι από την ίδια ομάδα ή όχι, έχουν έρθει πολύ κοντά και όλα δείχνουν πως είναι μαζί είτε από την 4η είτε από την 5η εβδομάδα που το ριάλιτι βγήκε στον αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, η παραγωγή έχει επιλέξει να μην εκθέσει τους δύο παίκτες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.