«Δεν είναι ανάγκη να τα μαθαίνετε και όλα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση Ευρυδίκης & Τριαντάφυλλου μετά την καταγγελία για bullying και χειροδικία

Το αποκάλυψε η ίδια για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν είναι ανάγκη να τα μαθαίνετε και όλα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση Ευρυδίκης & Τριαντάφυλλου μετά την καταγγελία για bullying και χειροδικία

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, εντόπισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα παρασκήνια του Just The 2 of Us και έτσι η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το Survivor All Star το οποίο έζησε πολύ πρόσφατα, καθώς αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το παιχνίδι, ενώ μίλησε και για την δική της συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό, η οποία δεν είχε πάει πολύ καλά.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του Ατζούν για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το ριάλιτι (δείτε εδώ τι είπε) και στην αντίδραση της δεύτερης μετά από αυτές, ενώ απάντησε και για τις σχέσεις της με τον τότε coach της στο J2US, Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είχαν φτάσει μέχρι και σε μηνύσεις.

Η αλήθεια για την σχέση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Τριαντάφυλλο

«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Τριαντάφυλλο. Εμείς τα έχουμε βρει πάρα πολύ καιρό. Δεν είναι ανάγκη να τα μαθαίνετε και όλα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σε ερώτηση για την Βρισηίδα Ανδριώτου, απάντησε: «Όχι, δεν έχουμε μιλήσει και δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Πέρασε, πάει, όλα περνάνε».

Όσον αφορά την αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα στα όσα αποκάλυψε ο Τούρκος παραγωγός στην συνέντευξή του, είπε: «Δίκαιο».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όλο το παρασκήνιο το σκηνικό με τον τραγουδιστή

Η ίδια μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κατηγορήσει τον καλλιτέχνη για bullying και μάλιστα είχε αναφέρει πως είχε προσπαθήσει να σηκώσει χέρι πάνω της:

«Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying.

Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά».