«Για δύο ακόμα χρόνια θα...» - Ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και το ανακοίνωσε στους τηλεθεατές

Ευχάριστα νέα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για δύο ακόμα χρόνια θα...» - Ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και το ανακοίνωσε στους τηλεθεατές

Τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ ανανέωσε πολύ γνωστός και επιτυχημένος δημοσιογράφος που εδώ και κάποια χρόνια βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου στον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή της δικής του εκπομπής.

Μιλώντας λοιπόν στους τηλεθεατές του, ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στο κανάλι για τα επόμενο δυο χρόνια, ευχαριστώντας του συνεργάτες του πίσω από τις κάμερες για την τιμή που του κάνουν.

Αυτός ο παρουσιαστής ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ

«Για δύο ακόμα χρόνια θα είμαι στο ΣΚΑΪ και το λέω δημόσια και ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνει το κανάλι», ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς (που πάντρεψε την κόρη του) στον αέρα της εκπομπής του, Καλημέρα.

Η κόντρα του Αυτιά

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μάγδας Τσέγκου από την συνέντευξη της στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του Alpha, για τον Γιώργο Αυτιά και τις σχέσεις που έχουν πλέον, αλλά και για την Ντόρα Κουτροκόη που μετά την είδηση της απόλυσης της, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα υποστήριξης από όλους, όπως και την Μαρία Αναστασοπούλου, που τις είδαμε μαζί (δείτε εδώ την κοινή τους συνάντηση).

Η δημοσιογράφος, όταν ρωτήθηκε για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη, αναφέρθηκε και στην δική της αποχώρηση από τον τηλεοπτικό σταθμό, η οποία πραγματοποιήθηκε περίπου με αντίστοιχο τρόπο. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι ένα δυσάρεστο γεγονός το οποίο την επηρεάζει και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια ξαφνικά ανακοίνωσε πριν από χρόνια ότι σταματάει την συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά καθώς οι σχέσεις τους είχαν χαλάσει. Ωστόσο, 4 χρόνια μετά από ότι αναφέρει έχουν αποκατασταθεί χωρίς να ζητήσει ο ένας συγγνώμη στον άλλον.

Για την Ντόρα Κουτροκόη ανέφερε: «Όταν ένας σταθμός επιλέγει να σταματήσει την συνεργασία του, κάποιο λόγο θα έχει. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί είναι Χριστούγεννα, είναι μητέρα και το σκέφτηκα πολύ συναισθηματικά».

Για το πώς έφτιαξαν οι σχέσεις με τον Γιώργο Αυτιά παραδέχτηκε: «Με τον Γιώργο Αυτιά έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις. Όλα περνάνε από τα 40 κύματα, το θέμα είναι να έχεις τη δύναμη της συγχώρεσης. Δεν ζήτησε κανείς από τους δυο μας συγγνώμη, αλλά όλα λύνονται μέσα από κουβέντα και ήρεμες καταστάσεις. Μιλήσαμε όταν κάλεσε εμένα και την οικογένειά μου να μας συλλυπηθεί για τον θάνατο του ανιψιού μου».

Τέλος, μίλησε και για την κατάψυξη ωαρίων και είπε: «Εγώ το έκανα πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν 30 χρονών και ήμουν η πρώτη που μίλησε στην Ελλάδα και είδα και την Κατερίνα να μιλάει για αυτό και είναι τιμή της».

με την Μάγδα Τσέγκου