Ζήνα Κουτσελίνη: «Νομίζω ότι είναι...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: «Νομίζω ότι είναι...» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Το πρωί της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια του STAR μίλησε στην εκπομπή του MEGA για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και όχι μόνο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, που πρόσφατα δέχτηκε μια ερώτηση από την οποία προσβλήθηκε (δείτε την εδώ) αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Επιλέγω τα μονοετή συμβόλαια ώστε να μην νιώθει βάρος ούτε ο σταθμός ούτε εγώ. Δεν θα πω ποτέ από ποιον σταθμό είχα πρόταση και αν το αποδέχτηκα ή όχι. Είμαι λίγο στρείδι στα επαγγελματικά μου. Νομίζω ότι είμαι καλά στον σταθμό που είμαι και προς το παρόν να μην βιάζεται κανείς να με πετάξει εκτός» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Δεν είμαι πεπεισμένη ότι ο Νίκος δεν θα κάνει κάτι τηλεοπτικό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Σίγουρα θα ετοιμάζει την επιστροφή του».

Για τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Νιώθω ότι ο Μάρκος είναι πανέξυπνος και θεωρώ ότι μια επιλογή του να φύγει και όχι του σταθμού».

Για τη Φαίη Σκορδά: «Θεωρώ ότι τα ποσοστά δεν την έχουν δικαιώσει. Η Φαίη τον ξέρει τον δρόμο,έχει την εμπειρία να ξέρει τι πάει και τι δεν πάει όχι μόνο σε επίπεδο συνεργατών αλλά και περιεχομένου».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Δεν θεωρώ ότι ο Γιώργος έπρεπε να στεναχωρηθεί με την πλάκα. Αλίμονο αν πίστευα όταν έλεγε ότι θα πάρει τον Πέτρο Κουσουλό ότι το έκανε στα σοβαρά, θα έπρεπε να θεωρήσω ανέντιμο αυτό που έκανε. Όταν κάνεις χιούμορ να το δέχεσαι κιόλας. Διανύει μια πολύ καλή χρονιά ο Γιώργος και αποδεικνύει ότι είναι ισχυρός.

Σε μια άλλη περίοδο θα συνεργαζόμουν με τον Λιάγκα και θα είχε ενδιαφέρον γιατί οι τηλεθεατές θα στοιχημάτιζαν ποιος θα φύγει πρώτος την ώρα του ζωντανού» ανέφερε.