«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος...» - Κατέρρευσε η Μπέττυ Μαγγίρα κατά την διάρκεια συνέντευξης

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος...» - Κατέρρευσε η Μπέττυ Μαγγίρα κατά την διάρκεια συνέντευξης

Το πρωί της Κυριακής (19./3) στην εκπομπή STATUS του AstraTv βρέθηκε καλεσμένη η Μπέττυ Μαγγίρα. Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομης για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα επαγγελαμτικά της βήματα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, που πριν από λίγες μέρες συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα για την επαγγελματική της πορεία, αλλά αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε μετά την απώλεια της μητέρας της.

Η συγκίνηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον αέρα του STATUS

«Ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος απλά δεν ήταν ξαφνικό, το περιμέναμε. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φτάνει σε αυτή την εικόνα. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να το βιώνει αυτό. Έπασχε από άνοια. Πριν φτάσει σε τόσο ακραίο στάδιο, το είχε καταλάβει και μου το είχε πει», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αυτοί που είναι υγιείς και το βλέπουν είναι πολύ σκληρό. Εγώ τη μάνα μου την είχα πενθήσει πολλά χρόνια πριν φύγει και ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία για αυτόν τον λόγο, γιατί μου βγήκαν φοβίες, άγχη. Έκανα ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να το αντιμετωπίσω, δεν καταλάβαινα ότι οι φοβίες που μου έβγαιναν στα παιδιά μου προέρχονταν από τη μητέρα μου», εξομολογείται στη συνέχεια συγκινημένη.

«Εν μέρει για αυτήν ήταν μία λύτρωση, γιατί δεν θες ποτέ να δεις έναν άνθρωπο να φτάνει σε αυτό το σημείο», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Νιώθεις πολύ έντονα την παρουσία τους. Τις προάλλες οδηγούσα, άκουγα ένα τραγούδι και ξαφνικά την ένιωσα… ένιωσα τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα το τραγούδι έλεγε κάτι σαν «γεια από την άλλη ζωή» και σοκαρίστηκα τόσο πολύ που λέω: ίσως να υπάρχει ζωή μετά και αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται και να μας στηρίζουν», περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα.