Στροφή στην καριέρα του - Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Ιωαννίδη

Σε ποιον χώρο θα τον δούμε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά για τις θέσεις και προτάσεις που δέχονται οι καλλιτέχνες, παρουσιαστές και όχι μόνο. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Πάνος Ιωαννίδης, που τα τελευταία χρόνια εκτός από άριστος chef και ιδιοκτήτης εστιατορίου, βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του Masterchef.

Ο ίδιος, πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την γέννηση του πρωτότοκου γιού του (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις ως μπαμπάς), αυτή την φορά όμως έχει σχέση με τα επαγγελματικά του σχέδια.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πάνου Ιωαννίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Πάνος Ιωαννίδης θα κάνει μια εμφάνιση έστω και σαν guest σε σειρά του ANT1.

Η σειρά στην οποία θα βρεθεί, είναι η «Ζωή» στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, αλλά και τον Κώστας Φιλίππογλου.

Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Η Μαρία Καβογιάννη κάνει μία μεταστροφή και από το δράμα του Maestro και την υπερβολή στα συναισθήματα της Αγάθης στο «Μία Νύχτα του Αυγούστου», γυρνά στην κωμωδία με έναν μεταφυσικό τρόπο. Αυτές τις εναλλαγές μόνο εκείνη μπορεί να τις κάνει με τέτοιο τρόπο και με το κοινό να την αποδέχεται και να την θαυμάζει σε κάθε τι που υποδύεται.

Αυτή τη φορά στην σειρά των 12 επεισοδίων «Ζωή» του ΑΝΤ1+, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου, θα μεταμορφωθεί στην Ζωή, μία απλή εργαζόμενη γυναίκα που δίνει καθημερινά τον αγώνα της για να θρέψει την οικογένειά της, δίχως την συμπαράσταση από τον σύζυγο και τον γιο της.

Ένα ατύχημα όμως το οποίο παραλίγο να σταθεί μοιραίο, την οδηγεί σε μία μεταφυσική διάσταση και όταν τελικά επανέρχεται θα λειτουργήσει σαν δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο κόσμους. Θα έχει την δυνατότητα να βλέπει μόνο εκείνη ως αληθοφανή οράματα, εκείνους που έφυγαν από την ζωή απότομα και δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν μία επιθυμία τους και ένα όνειρό τους

Και θα προσπαθεί να τους βοηθήσει να το εκπληρώσουν με κάθε τρόπο. Τις περισσότερες φορές χιουμοριστικό.

Στο πλευρό της η Μαρία θα έχει την Ευδοκία Ρουμελιώτη με την οποία θα δουλέουν μαζί σε ένα μινι μάρκετ, αλλά και την Κατιάνα Μπαλανίκα. Και οι δύο είναι φίλες της και στη πραγματική ζωή.

Στα παρασκήνια γυρισμάτων, η Μαρία μαζί με την Ευδοκία ξαναθυμήθηκαν το παρελθόν τους. Με τις απίστευτες φάρσες που έκαναν στο θέατρο και τα video τους που γίνοντα viral. Αυτή τη φορά η Καβογιάννη έκανε μαθήματα Instagram και σωστής λεζάντας στα post.