Την πήρε και έφυγε... - Η φωτογραφία της Νάντια Μπουλέ μέσα από το αεροπλάνο με την κόρη της

Η αφορμή;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Νάντια Μπουλέ από ότανγεννήθηκε η κόρη της ζει μια νέα καθημερινότητα, γεμάτη αγάπη και ευτυχία. Η ν'έα μανούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο ότι έφυγε ταξίδι με την κόρη της.

Αγκαλιασμένες στο κάθισμα του αεροπλάνου, μαμά και κόρη πήραν χρόνο οι δυό τους και πήγαν το πρ'ώτο τους ταξίδι παρέα. Βέβαια, δεν πήγε όπως το ήθελαν, γιατί η κόρη της δεν μπορούσε να ηρεμήσει, παρα μόνο όταν την πήρε ο ύπνος.

Διαβάστε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Νάντια Μπουλέ - Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την γέννηση της κόρης της

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ με την κόρη της

«Πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο. Κοιμήθηκε από το πολύ κλάμα, ας πω μόνο αυτό! Πείτε μου ότι το συνηθίζουν κάποια στιγμή» έγραψε η Νάντια Μπουλέ στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η ανάρτηση της Νάντια Μπουλέ με την κόρη της στο αεροπλάνο

Να υπενθυμίσουμε ότι πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Νάντια Μπουλέ έγινε για πρώτη φορά μαμά (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων που της ετοίμασε) και η ζωή της έκτοτε άλλαξε δραματικά. Όλη της η ρουτίνα "γυρίζει" πια γύρω από το παιδί της, την μικρή Σεμέλη και όσο δύσκολο κι αν είναι, η ίδια το απολαμβάνει στο έπακρο και, μάλιστα, μαθαίνει και πράγματα για τον εαυτό της μέσα από τη νέα της πραγματικότητα.

«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: "Ήρθε η ώρα, σπρώξε"».

Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό», είχε πει χαρακτηριστικά για την γέννα.

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό ανάρτηση

Νάντια Μπουλέ αποκάλυψη για τον τοκετό