«Εγώ δεν θα...» - Η Άντζελα Δημητρίου "καρφώνει" τους τραγουδιστές που διασκέδασαν λίγες μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών

Τα σχόλια της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ δεν θα...» - Η Άντζελα Δημητρίου

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Κυριακής 20/3 η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιδί που περιμένει η κόρη της, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε πριν μερικές μέρες είναι κοριτσάκι.

Όπως δήλωσε περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το εγγονάκι της, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στο γεγονός πως πολλοί τραγουδιστές επέλεξαν να εμφανιστούν κανονικά στα νυχτερινά κέντρα όπου εργάζονται, 4 μέρες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Όπως εξήγησε η Άντζελα Δημητρίου, εκείνη δεν θα το έκανε, χωρίς όμως να κατηγορεί τους συναδέλφους της για αυτήν την πράξη.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για το εγγονάκι της και την τραγωδία των Τεμπών

«Είναι κοριτσάκι και περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη).

Εγώ δεν θα έβγαινα να τραγουδήσω εκείνο το Σαββατοκύριακο μετά τα Τέμπη. Τους σέβομαι και τους αγαπάω όλους και ο καθένας κάνει ότι πιστεύει», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το ξέσπασμά της λόγω της τραγωδίας

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, η εκπομπή «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου (18/03), αλλά χωρίς την εκπομπή αφιέρωμα στην Άντζελα Δημητρίου.

Κι αυτό γιατί η τραγουδίστρια δεν το επιθυμούσε, με την ίδια να ξεκαθαρίζει μάλιστα πως πρόκειται για από κοινού απόφαση με το κανάλι λόγω της τραγωδίας. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι θα δούμε την μουσική εκπομπή κάποια από τις επόμενες εβδομάδες.

«Σεβόμενη τα θύματα και τις οικογένειες από την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, ήταν δική μου επιλογή και από κοινού απόφαση με το κανάλι του Mega να μην προβληθεί η εκπομπή μου για το Σπίτι με το Mega, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα προβληθεί μια από τις επόμενες εβδομάδες!

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε κάποια site να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε πρώτα εμένα. Ευχαριστώ πολύ! Άντζελα Δημητρίου» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση - ξέσπασμα της Άντζελας Δημητρίου