«Αφού ήθελε να τη φάει...» - ''Κόκκαλο'' ο Γεωργαντάς με τις αποκαλύψεις του Τρύφωνα Σαμαρά για τις ερωτικές του προτιμήσεις

Μίλησε πολύ ανοιχτά ο κομμωτής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αφού ήθελε να τη φάει...» - ''Κόκκαλο'' ο Γεωργαντάς με τις αποκαλύψεις του Τρύφωνα Σαμαρά για τις ερωτικές του προτιμήσεις

Το βράδυ της Κυριακής 19/3 ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark με το γνωστό κομμωτή να κάνει πολλές και διαφορετικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή αλλά και για το χώρο, που ανήκει.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν μάλιστα οι απαντήσεις του για τη σχέση του με τη Τζένη Μπαλατσινού, με την οποία είχαν πολύ καλή σχέση, όπως τόνισε την αγαπάει και σε ένα σημείο του έχει κοστίσει, που δεν κάνουν παρέα πλέον (δείτε εδώ αν κατεβαίνει στην πολιτική ο Σαμαράς).

Στη συνέχεια, ο Σαμαράς πέρασε και στο εξομολογητήριο, στο οποίο αναγκάστηκε να απαντήσει σε όλες τις πικάντικες ερωτήσεις, που προβλέπει η εκπομπή με τον ίδιο να μιλάει και για τις ερωτικές του προτιμήσεις.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την προσωπική του ζωή και τη Τζένη Μπαλατσινού

«Μέχρι κάποια στιγμή ήμουν αρκετά κοντά με την Τζένη Μπαλατσινού. Τώρα έχουμε ψιλοχαθεί. Δεν είχαμε σύγκρουση, απλά χαθήκαμε με τον καιρό. Μπορεί να άνοιξε το καινούριο κεφάλαιο -τότε ήταν αυτήν την περίοδο- και να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή.

Η Τζένη είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ. Ήμουν πάντα δίπλα της σε πολλά πράγματα. Την χτένισα στα πάντα. Είναι μια γυναίκα που αγαπώ η Τζένη Μπαλατσινού. Νομίζω ότι είναι κι από τις ωραιότερες στην Ελλάδα. Δεν κάνουμε παρέα πια. Νομίζω ότι δεν της ταίριαζε το προφίλ μου. Εγώ ήμουν πιο πολύ φωτογραφίες κι η Τζένη λίγο πιο σπιτάκια, καλυβάκια, δεντράκια. Αυτά», είπε ο Σαμαράς για τη φιλία του με τη Μπαλατσινού.

Oι αποκαλύψεις του Σαμαρά για τη σχέση του με τον πατέρα του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με τον πατέρα του παραχώρησαν για πρώτη φορά μία συνέντευξη κοινή εφ’ όλης της ύλης στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Μεταξύ άλλων, μπαμπάς και γιος αναφέρθηκαν στη σχέση τους και μοιράστηκαν άγνωστα και απίστευτα περιστατικά από την καθημερινότητα τους.

Ο καταξιωμένος hairstylist, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για την προσωρινή κατοικία του, μίλησε για τα πάρτι που έκανε στο πατρικό του, όταν ήταν νεαρός, τα οποία και «τρέλαιναν» τους γονείς του και για τη φορά που έκρυψε έναν φίλο του στην ντουλάπα για να αποφύγει την κατσάδα.

«Ο Τρύφωνας ήταν λίγο έντονος, δεν άκουγε καθόλου. Ό,τι ήθελε έκανε» απάντησε ο πατέρας του Τρύφωνα Σαμαρά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε στον πατέρα του: «Μία φορά ήθελα να κάνω ένα πάρτι, κάλεσα αναρχικούς και μόλις ήρθαν και είδαν ότι είχαν πετάξει αποτσίγαρα και όλα αυτά και μου φώναζαν ''γιατί στο δώσαμε το σπίτι'';».

«Και μία άλλη φορά είχα φέρει έναν φίλο μου και η μαμά μου δεν τον ήθελε, αυτός μετέπειτα έγινε τραβεστί, και εγώ για να μην τον δει τον έκλεισα στην ντουλάπα».

«Είχαμε αντιρρήσεις με τα πάρτι που έκανε» παραδέχτηκε ο κύριος Θεοχάρης.

Όσο για την αντίδραση των γονιών του όταν ο γιος τους τούς ανακοίνωσε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο μπαμπάς του Τρύφωνα Σαμαρά απάντησε: «Όταν το μάθαμε στις αρχές, στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Έκλαιγε η μάνα του και δεν σταματούσε».

Ωστόσο, όλα αυτά έχουν πλέον αλλάξει. Ο ίδιος έχει αποδεχτεί τον γιο του και τις επιλογές του και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους.