«Εδώ και 5 χρόνια...» - Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά για την προσωρινή κατοικία του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εδώ και 5 χρόνια...» - Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά για την προσωρινή κατοικία του

Το πρωί της Δευτέρας 6/6 η κάμερα του «Happy Day» πέτυχε τον Τρύφωνα Σαμαρά στο κομμωτήριο του στο Μπουρνάζι, ενώ εκείνος έδειξε και τον χώρο που κοιμάται όταν είναι πολύ κουρασμένος από τον όγκο της δουλειάς. Ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Οι συλλογές του Τρύφωνα Σαμαρά

«Εδώ και 5 χρόνια φτιάχνω το σπίτι μου στον Αλίμο και μένω στο ατελιέ μου», αποκάλυψε ο διάσημος κομμωτής. Στη συνέχεια ξενάγησε τους τηλεθεατές, δείχνοντας τη συλλογή από μπαστούνια ένα από τα οποία του έκανε δώρο ο Νίκος Κοκλώνης.

Ακόμα έδειξε τη συλλογή του με κουκλάκια αλλά και το μαστίγιο που πήρε από εκπομπή με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη σχέση που έχει πλέον με τον Ηλία Ψινάκη

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 δηλώσεις στο Happy Day έκανε ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό, Τρύφωνας Σαμαράς. Ο πασίγνωστος κομμωτής, που πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει εκτενώς για τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για μία άλλη συνεργασία του, αυτή με τον Ηλία Ψινάκη.

«Πριν ενάμιση μήνα τελείωσε η εκπομπή που έκανα στον Alpha. Θέλω να περιμένω να είναι κάτι καλό, δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό και δεν είναι ο στόχος μου η τηλεόραση.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα έπρεπε να έχει φύγει καν από το GNTM. Αυτές τις μέρες τελειώνω το τραγούδι που κάνω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη απάντησε: «Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά κι αγαπημένοι. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις όταν κάναμε το FAB 5».