«Καλό παράδεισο! Πάλεψες τίμια...» - Βαρύ πένθος για τον Μαρίνο Κόνσολο

Η σπαρακτική του ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μαρίνο Κόνσολο, καθώς λίγους μήνες μετά την περιέτεια υγείας του, ήρθε αντιμέτωπος με την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Η απώλεια του Μαρίνου Κόνσολου που τον βύθισε στη θλίψη

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανάρτησε 2 φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση, πως δηλαδή έφυγε από την ζωή ο νονός του.

Ο Μάρινος Κόνσολος, λοιπόν, που του είχε όπως φαίνεται τεράστια αδυναμία και αγάπη, θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Καλό παράδεισο νονέ. Πάλεψες τίμια, αντρίκια και λεβέντικα! Έτσι κάνουν οι αγωνιστές! Εις το επανιδείν…

Ο Κυριακός Γρηγοράς υπήρξε λαμπρός αγωνιστής της ΕΟΚΑ, πρωτεξάδελφος του θρύλου του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου. Έκανε στο ακέραιο το καθήκον του προς την πατρίδα το 1955-59 και μετά τον αγώνα ρίχτηκε στον ειρηνική προσπάθεια επιβίωσης. Όμως, ποτέ δεν έχανε ευκαιρία να τραγουδά το ηρωικό εκείνο έπος, αφού διαθέτει μια εξαιρετική φωνή, η οποία τον ανέδειξε και σ’ έναν αξιόλογο ψάλτη», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Η απώλεια του Κόνσολου που τον βύθισε στη θλίψη 

Η απώλεια του Μαρίνου Κόνσολου που τον βύθισε στη θλίψη 

Λίγα λόγια για την ζωή του ηθοποιού

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στην Λάρνακα της Κύπρου όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στον Κυπριακό στρατό για δύο χρόνια ενώ ολοκληρώνοντας τη θητεία του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές του. Αποφοίτησε από εκεί τρία χρόνια μετά και επέστρεψε στην Κύπρο.

Το 2010 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας. Τη σεζόν 2013-2014 έλαβε μέρος στην παράσταση Κορίτσια ημερολογίου στο Θέατρο Λέξη. Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου στη θεατρική παράσταση Μάμα Ρόζα στο θέατρο Αλίκη.

Το 2012 ξεκίνησε να παρουσιάζει εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό LOVE FM 100.7 στην Κύπρο όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στο δυναμικό του σταθμού παρουσιάζοντας καθημερινή εκπομπή στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού.

Το 2013 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία μικρού μήκους Άννα. Το 2014 πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία Δωροθέα.