Γύριζαν να τους κοιτάξουν όλοι - Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη σε σπάνια βραδινή τους έξοδο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη μετρούν έξι ολόκληρα χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο ο οποίος είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους. Πολλές φορές ο παπαρατσικός φακός έχει πετύχει την δημοσιογράφο με τον μικρό Δήμο στους δρόμους της Αθήνας, όμως οι κοινές εμφανίσεις της με τον σύζυγό της σπανίζουν, ενώ ούτε και στα social media τους δημοσιεύουν προσωπικό τους υλικό (δείτε την εδώ πάνω σε πατίνι με τον γιο της).

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε σε βραδινή τους έξοδο στο θέατρο Παλλάς όπου παρακολούθησαν την όπερα σε τέσσσερις πράξεις του «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Christoph Willibald Gluck. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο παρουσιάστηκε από τον Δήμο Αθηναίων σε διοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ με μία διεθνούς εμβέλειας παραγωγή που αρχικά είχε προγραμματιστεί στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την γέννηση της ντίβας του λυρικού τραγουδιού.

Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη σε νυχτερινή τους έξοδο

Οι δυο τους, λοιπόν, πόζαραν στην κάμερα με χαμόγελο, ενώ φαίνεται πως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακοί. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένοι στα μαύρα με ένα κομψό κοστούμι και πέδιλα, ενώ είχε τα μαλλιά της λυτά και το μακιγιάζ της ήταν απαλό. ενώ ο Δήμαρχος Αθηνών φορούσε τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Σία Κοσιώνη Μπακογιάννης

Σία Κοσιώνη Μπακογιάννης έξοδος

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Δημάρχου στην δημοσιογράφο

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, στις 21/12/22 και αφού η παρουσιάστρια αποκάλυψε το άγνωστο σκηνικό τους στην πρώτη τους συνάντηση, ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη και στο παιδί τους και εξήγησε ποια είναι η σχέση της μητέρας του με την σύζυγό του, πώς είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη», είπε αρχικά (δείτε εδώ το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην δημοσιογράφο για τον γάμο τους).

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο ίδιος ανέφερε: «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…».