Δε θυμίζει τίποτα στην παλιά τους ζωή - Η νέα οικογενειακή απόδραση του Αλεξάνδρου με την Τούνη & το μπέμπη

Για που το έβαλαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να ήταν αυτό, που λέμε ταγμένη Θεσσαλονικιά όμως πλέον μετά τη γέννηση του γιου της έχει πάρει την απόφαση να κάνει θυσίες και έτσι ο χρόνος, που περνάει στη συμπρωτεύουσα είναι πολύ λιγότερος συγκριτικά με αυτόν, που περνούσε παλιότερα.

Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη μαζί με το μωρό της, ωστόσο τακτοποίησε πολύ γρήγορα τις υποχρεώσεις της και μάλιστα γύρισε πολύ γρήγορα πίσω στον καλό της.

Μέσα λοιπόν από αναρτήσεις, που βλέπουμε να κάνει η Τούνη στο instagram μας δείχνει, πως περνάει το χρόνο της μαζί με το γιο της και έτσι μια από τις πιο αγαπημένες της συνήθειες είναι το γυμναστήριο (δείτε τους εδώ μαζί).

Την Κυριακή 19/3 η Ιωάννα και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήραν την απόφαση να αφήσουν για λίγο την Αθήνα και έτσι μαζί με το νουνίτο και μία καλή τους φίλη βρέθηκαν στη λίμνη Πλαστήρα με την Τούνη να δημοσιεύει στο Tik Tok ένα βίντεο από την ημέρα τους συνολικά!

Η εξόρμηση της Ιωάννας Τούνη με το Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό

«Κυριακάτικο #vlog πήγαμε στην λίμνη Μαραθώνα! Να σου κάνω πιο συχνά τέτοια», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεό της.

Πριν από λίγο καιρό πήγαν με το μωρό σε μοναστήρι

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις πέρασαν χαλαρώνοντας με τον γιο τους στην Αράχοβα, στο σπίτι που διαθέτει το μοντέλο (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πλέον έχουν επιστρέψει στην πραγματκότητα.

Μπορεί να απείχαν από τα social media τους λόγω πένθους και συμπαράστασης στα θύματα και στις οικογένειες αυτών από την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά το Σάββατο 4/3 η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέβασε πρώτα ο καλός της, δείχνοντας πως είχαν επισκεφθεί μοναστήρι για τον μπέμπη τους. Και αυτό για να πάρουν ευχή, όπως είναι γνωστό σύμφωνα με το έθιμο.

"Αργήσαμε λίγο, αλλά πήραμε την ευχή", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.