«Αυτοκολλητάκι!» - "Χτυπιέται" μέχρι να γίνει φέτες! Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της στο γυμναστήριο

Δεν το βάζει κάτω μέχρι να δει αποτέλεσμα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι αποφασισμένη να αποκτήσει ξανά το κορμί που είχε πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά, χάνοντας όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και γυμνάζοντας το σώμα της για να αποκτήσει γράμμωση και να φανούν ξανά οι κοιλιακοί της. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως καθημερινά εδώ και λίγο διάστημα βρίσκεται στο γυμναστήριο μαζί με τον γιο της (δείτε εδώ τις αναρτήσεις της).

Αυτό έκανε, λοιπόν, και το Σάββατο 18/3 αντί να ξεκουραστεί η νέα μανούλα και δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες της, με την ίδια να δείχνει πως κουρασμένη, αλλά γνωρίζει πως το αποτέλεσμα αξίζει. Φυσικά, έδειξε σε όλους και τον "νουνίτο" της, ο οποίος βρισκόταν στο καθισματάκι του ήσυχος και παρακολουθούσε τη μαμά του.

Ξανά στο γυμναστήριο η Ιωάννα Τούνη με τον μπέμπη της

«Αντώνη αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ», σημείωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της: «Πάντα και παντού μαζί με Νουνίτο αυτοκολλητάκι!».

Ιωάννα Τούνη γυμναστήριο

Ιωάννα Τούνη γυμναστήριο μπέμπης

Το μωρό έκλαιγε κι εκείνη γελούσε

Όσο περνούν οι μέρες, η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση του γιατρού (δείτε την εδώ) μαθαίνει κάθε μέρα και κάτι νέο για τα νεογέννητα μωράκια και για την ανάπτυξη τους. Αυτή την φορά, η γνωστή επιχειρηματίας μετά το τάμα που πήγε να κάνει για τον πρωτότοκο γιό της (δείτε εδώ την φωτογραφία τους) έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στο πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο γιός της, που δεν έχει ούτε δύο μήνες που γεννήθηκε, αλλά και αυτά που έμαθε σχετικά με την ανάπτυξη των βρεφικών δακρύων.

Η μανούλα ανάρτησε αρχικά ένα βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται στον καναπέ αγκαλιά με τον γιο του ενώ κλαίει, ενώ στη συνέχεια ανήρτησε ακόμη ένα βίντεο λέγοντας: «Το πιράνχας μου σήμερα έκλαψε για πρώτη φορά! Εννοώ κανονικό κλαματάκι, με δάκρυακια. Τα βρεφάκια στην αρχή όταν κλαίνε δε βγάζουν δάκρυα γιατί δεν λειτουργούν ακόμη η δακρυϊκοί αδένες στα μάτια. Έπαθα σοκ λοιπόν αυτό έκλαιγε και εγώ χαμογελούσα».