Αναστατώθηκε ολόκληρo το Κάιρο - Ο καυτός χορός της Αθηνάς Οικονομάκου στο πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά

Το βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 30 χιλιάδες likes!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναστατώθηκε ολόκληρo το Κάιρο - Ο καυτός χορός της Αθηνάς Οικονομάκου στο πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά

Ένα ξέφρενο διήμερο πέρασαν αυτό το Σαββατοκύριακο πολλοί celebrities, μιας και η Μαριέττα Χρουσαλά, έκλεισε τα 40 και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Αίγυπτο, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι. Πολλοί λοιπόν επώνυμοι θέλησαν να κάνουν αυτό το ταξίδι και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας μαζί με την εορτάζουσα -δείτε εδώ βίντεο.

Μερικοί από τους παρευρισκόμενους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, η Αθηνή Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί πριν μερικές ώρες και ορισμένα απολαυστικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας Χρουσαλά στο Κάιρο, σε ένα από τα οποία μάλιστα την βλέπουμε να χορεύει έξαλλα και σε ξέφρενους ρυθμούς.

Η όμορφη ηθοποιός, εντυπωσιακή όπως πάντα, ξεσήκωσε τους πάντες με τον χορό της και φαίνεται να το καταδιασκέδασε, ενώ το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 30 χιλιάδες likes.

Ο καυτός χροός της Αθηνάς Οικονομάκου στο πάρτι γενεθλίων της Χρουσαλά

Οι καλεσμένοι πλήρωσαν μόνοι τους τα εισιτήρια και την διαμονή

Στο Κάιρο πραγματοποιήθηκαν δυο πάρτι για να γιορτάσουν την Μαριέττα Χρουσαλά με μπόλικο χορό, φαγητό και ποτό. Μάλιστα, η Καλομοίρα διασκέδασε τους καλεσμένους με τις μεγάλες της επιτυχίες.

την εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, σχολίασαν το ταξίδι για τα γενέθλια της και έγιναν αποκαλύψεις για το πως τα πέρασαν και το τι πλήρωσε ο κάθε ένας.

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια Κάιρο

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια Αίγυπτος

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό οι καλεσμένοι πλήρωσαν μόνοι τους τα εισιτήρια και την διαμονή τους στο ξενοδοχείο στο Κάιρο. Αυτά που πλήρωσε από πλευράς της η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν τα δυο πάρτι αλλά και μια ξενάγηση στο μουσείο.