Ζουν τον απόλυτο έρωτα μπροστά στους φωτογράφους - Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της Σολωμού με το Mente Fuerte

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte είναι το μόνο σίγουρο, πως είναι πολύ κοντά με το ζευγάρι να ζει όμορφες στιγμές, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει μια συγκεκριμένη ταμπέλα σε όλο αυτό, που διατηρούν τους τελευταίους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την ανάρτηση της, που έβαλε φωτιές) είναι πια κάτι σύνηθες και μάλιστα οι βραδινές τους - κοινές έξοδοι μπορούμε να πούμε, πως παίρνουν και δίνουν.

Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο Voodoo με τους δύο να μη νοιάζονται για τα φώτα και τις κάμερες, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά και άλλων προσώπων, που ήταν στο μαγαζί.

Η βραδινή έξοδος της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Σολωμού - Mente Fuerte

Σολωμού - Mente fuerte

Η αποκάλυψη του Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8/2 η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή τα podcast της, για τον γιο που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Μάριο Αθανασίου, αλλά και για την σχέση της με τον Mente Fuerte.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού το τελευταίο διάστημα έχουν συζητηθεί πολύ ειδικά όσες αφορούσαν τις απιστία, ενώ μάλιστα το τελευταίο της podcast μέσα στο οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα είχε πει σχετικά με τον διαχωρισμό των γυναικών σε «Α» και σε «Β», ήταν ακόμα μια αφορμή για να ξεσπάσουν οι πρωινές εκπομπές κατά της (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Θέλουμε να αφήσουμε το μυστήριο να πλανάται. Δεν είναι κάτι να πούμε, δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Έχω αποφασίσει ότι δεν θα λέω πράματα. Ο καθένας έχει τις σχέσεις διαφορετικά στο μυαλό του, δεν θεωρώ ότι έχω κάνει να ανακοινώσω. Δεν θέλω να με προσδιορίζει ο σύντροφός μου.

Είμαστε φιλαράκια με τον γιο μου, αλλά δεν είναι καλό αυτό. Ζει με τον μπαμπά του τα τελευταία τρία χρόνια. Είχαμε πει με τον Μάριο ότι θα τον πάρει στην εφηβεία. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, έχει και δύο αδερφές πλέον».