Survivor All Star: «Τι άλλο θα ακούσουμε από τον αυτόν τον Τάκη;» - Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά κατά του Καραγκούνια

«Δεν μπορείς να το λες αυτό σε μια γυναίκα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τι άλλο θα ακούσουμε από τον αυτόν τον Τάκη;» - Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά κατά του Καραγκούνια

Το Survivor All Star είναι ένα ριάλιτι με τα όλα του και αυτό έχει αποδειχθεί από την αρχή, αφού οι εκπλήξεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες στο σόου σε κάθε επεισόδιο. Ξεκινώντας από το ποιοι βγαίνουν υποψήφιοι κάθε φορά (δείτε εδώ ποιος θα βγει σήμερα στον τάκο), φτάνοντας μέχρι και σε όσα συμβαίνουν στις καλύβες των Μπλε και των Κόκκινων τα οποία έχουν φέρει τα πάνω κάτω.

Απόψε, μάλιστα, σύμφωνα με το Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ, θα γίνει άλλος ένας χαμός ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Κραγκούνια και θα ακολουθήσει ένας πολύ έντονος διάλογος μεταξύ τους, ο οποίος σχολιάστηκε από την Φαίη Σκορδά, που τα έβαλε με τον μισθοφόρο για τον τρόπο που μίλησε στην συμπαίκτριά του, προσβάλλοντάς την και θίγοντας ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star

«Να προσέχεις πώς μιλάς. Δεν θα σου άρεσε να μιλάνε έτσι στην κόρη σου», φαίνεται πως λέει εκείνη στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος της απαντά: «Δεν θα πιάνεις την κόρη μου στο στόμα σου. Είσαι 36 χρονών, θα έπρεπε κανονικά να έχεις δύο παιδιά».

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, είπε από την πλευρά της: «Τι άλλο θα ακούσουμε από τον αυτόν τον Τάκη; Αυτό δεν έχει δικαιολογία. Δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα. Όταν θεωρείς ότι αυτό είναι το αδύναμο σημείο και πας και χτυπάς τον άλλον στα μούτρα του και το λες δημόσια… Αυτά πιστεύει, αυτά θεωρεί σωστά. Δεν μπορείς όμως να το λες αυτό σε μια γυναίκα».

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στην παραγωγή - Ο Τάκης βαράει το Νίκο Μπάρτζη