Survivor All Star spoiler: Συναγερμός στην παραγωγή - Ο Τάκης βαράει το Νίκο Μπάρτζη

Μάλλον θα το δείξει σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler: Συναγερμός στην παραγωγή - Ο Τάκης βαράει το Νίκο Μπάρτζη

Μπορεί στο αποψινό trailer του Survivor All Star, (δείτε το εδώ) να είδαμε πως κεντρικός πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά... θα απασχολήσει περισσότερο από ότι πιστεύαμε και σίγουρα - σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά - όχι για καλό.

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας ξεφεύγει

Με βάση τα όσα είπε στο Πρωινό μας, ο Νίκος Παρτσώλης, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τον Μαρτίκα να παίζει απέναντι από τον Τάκη και στο τέλος του αγώνα ο πρώτος παίρνει τη νίκη με τον δεύτερο να αντιδρά άκρως... υπερβολικά!

Αφορμή θα σταθεί η συμμετοχή του Νίκου Μπάρτζη στον πανηγυρισμό του Μαρτίκα. Ο Τάκης θα εκνευριστεί πολύ και θα του χώσει κλωτσιά! Κάτι που θα εκνευρίσει τόσο την δική του ομάδα όσο και την Κόκκινη! Το δεύτερο περιστατικό που θα σημειωθεί με τον Τάκη είναι με τον Σάκη Κατσούλη! Ο Σάκης θα παραπονεθεί πως ο Τάκης τον έσπρωξε επίτηδες...

Γενικά πολλά είναι τα παράπονα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η παραγωγή όσον αφορά τον Τάκη... Τα πράγματα ζορίζουν πολύ με τον συγκεκριμένο...

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έρχονται από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε η «γκαντεμιά» των Κόκκινων θα σπάσει αφού θα καταφέρουν να κερδίσουν τον στίβο μάχης και οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν, όχι με τον κλασικό τον τρόπο. Για όσους περίμεναν πως σε μια ήττα τους οι μαχητές θα έριχναν πάλι στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο κάνουν λάθος! Άλλο όνομα θα βγει απόψε προτεινόμενο (δείτε το εδώ)!