Survivor All star trailer 20/3: «Τάκη μου μη μου αγχώνεσαι δεν είναι προτεινόμενη η Ελευθερία σου!» - Μαρτίκας εναντίον Καραγκούνια

«Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο για να το ανυψώσεις πρέπει να είναι ανοιχτό!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All star trailer 20/3: «Τάκη μου μη μου αγχώνεσαι δεν είναι προτεινόμενη η Ελευθερία σου!» - Μαρτίκας εναντίον Καραγκούνια

Η 11η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε υπέρ των Μαχητών αφού την Κυριακή 19/3 στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας εκείνοι ήταν οι τυχεροί που πέρα από το ότι δεν έριξαν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους απόλαυσαν κι ένα τέλειο γεύμα σε αντίθεση με τους Διάσημους που όχι μόνο πεινάνε αλλά ψήφισαν και την Νικόλ για πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση!

Η επόμενη ημέρα ξημέρωσε με ένα ιδιαίτερα περίεργο κλίμα να επικρατεί στην παραλία των Κόκκινων. Έτσι γίνεται πάντα όταν μια ομάδα κλίνεται να ψηφίσει, τα πράγματα πάντα περιπλέκονται. Η Νικόλ είναι απογοητευμένη από την ομάδα της και τον τρόπο που ψήφισε ενώ ο Μαρτίκας βάζει στο στόχαστρό του τον Καραγκούνια που υπερασπίστηκε την Ελευθερίου στο χθεσινό συμβούλιο, την Ελευθερίου που έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι την συμπαθεί πάρα μα πάρα πολύ και στον αγώνα μάχης της Κυριακής της έδωσε κι ένα λουλουδάκι.

Ο Καραγκούνιας, δε, με την σειρά του στο συμβούλιο τα βάζει με τον Γκότση. Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού εννοείται θα υπήρχε ένταση μετά από έναν τόσο απαιτητικό στίβο μάχης (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν). Αφού ειπωθούν και ξεκαθαριστούν πολλά θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη ψηφοφορία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση).

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All star