Τέμπη: «Ο θεός να το φυλάξει...θέλουν σούβλισμα!» - Σε μεγάλη ένταση η γιαγιά του 20χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του

Είναι ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: «Ο θεός να το φυλάξει...θέλουν σούβλισμα!» - Σε μεγάλη ένταση η γιαγιά του 20χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η οικογένεια του 20χονου, του μοναδικού επιζώντος επιβάτη από το πρώτο βαγόνι του τρένου, που είχε ως κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και εν τέλει κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Τέμπη, εκεί όπου εν τέλει χάθηκαν 57 ζωές.

Ο νεαρός δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ πολλοί είναι εκείνοι, που θεωρούν θαύμα τη μέχρι τώρα κατάστασή του, αφού το παιδί βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η γιαγιά του 20χρονου τη Δευτέρα 20/3 στο Πρωινό έγινε γνωστή τόσο η αγωνία της για την κατάσταση του εγγονού της, όσο και η οργή της για όλο αυτό το τραγικό συμβάν (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον πραγματικό αριθμό των επιβατών στο μοιραίο τρένο).

Οι δηλώσεις της γιαγιάς του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι στο Τέμπη

«Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω… Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί.

Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες που έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων! Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή», είπε η γιαγιά του 20χρονου.

Τι συμβαίνει με την υγεία του 20χρονου

Το Σάββατο 18/3, ωστόσο, η μητέρα του 20χρονου επικοινώνησε με το MEGA και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εξηγώντας πως ότι έχει ακουστεί μέχρι στιγμής δεν είναι δική της αποκάλυψη, ενώ η ίδια θέλει απλώς να επικεντρωθεί στο παιδί της, ευχαριστώντας τον κόσμο που της συμπαραστέκεται όλες αυτές τις μέρες (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Ελπίδας Χούπα για όσους τον χαρακτήρισαν "πα-τέρας").

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του νεαρού.