Στο ένα χέρι το βρέφος και στο άλλο η τούρτα γενεθλίων του - Πλημμυρισμένος από χαρά ο Σάκης Αρσενίου

Αποκάλυψε την ηλικία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sakisarseniou_official - instagram
sakisarseniou_official - instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάκης Αρσενίου, αφού έγινε για πρώτη φορά πατέρας με την αγαπημένη του Λαμπρινή Πλεύρη να φέρνει την Τετάρτη 15/3 το πρώτο τους παιδί στον κόσμο, καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα, τα οποία και μοιράζεται τόσο από τα social media όσο και μέσα από δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο τον τραγουδιστή και τη γυμνάστρια (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον έξοδό τους από το μαιευτήριο).

Από όσο μαθαίνουμε όμως τα ευχάριστα για το ζευγάρι δεν έχουν τελειωμό, αφού ο Αρσενίου την Κυριακή 19/3 ήταν στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια ως πατέρας, δημοσιεύοντας μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρσενίου για τα γενέθλιά του μαζί με το γιο του

«Το ωραιότερο δώρο της Ζωής μου μου λέει χρονια πολλά με τον Καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε 36 χρονια μετά πιο ευτυχισμένος από ποτε μαζί σας !! Τα λόγια είναι φτωχά όταν Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους ! Πατέρας και γιος με φωτογράφο την πιο όμορφη ΜΑΝΟΥΛΑ», έγραψε ο Σάκης Αρσενίου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αρσενίου μετά την γέννηση του γιού του

Το πρωί της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, λίγες μέρες μετά την γέννηση του πρωτότοκου γιού του και καρπού του έρωτα του με την Λαμπρινή Πλεύρη.

Ο Σάκης Αρσενίου, συγκίνησε πάρα πολύ τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τους διαδικτυακούς του φίλους, με την πρώτη του ανάρτηση , ο οποίος γνωστοποίησε την γέννηση του μωρού.

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN βρήκαν τον τραγουδιστή και την σύζυγο του, λίγη ώρα μετά το εξιτήριο της από το μαιευτήριο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, δεν το συζητάμε. Όλα στο σπίτι είναι έτοιμα για το μωρό, εδώ και αρκετό καιρό. Αρκετά κουρασμένοι είμαστε και εγώ και η Λαμπρινή, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Γεννήσαμε φυσιολογικά, αυτό έχει σημασία. Χθες που οδηγούσα γιατί δούλευα, παραμιλούσα στο αυτοκίνητο μου μέσα έλεγα: “Έχω γιο τώρα, κάτι γίνεται εδώ” Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος Εφραίμ», είπε ο Σάκης Αρσενίου και κατέληξε: «Κάθε ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και θέλει να πάει παρακάτω, ο ερχομός ενός παιδιού «δένει» το ζευγάρι», ήταν τα λόγια του τραγουδιστή στην κάμερα του Open.